پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۴۴

برنامه‌های هفته کتاب پلدختر تشریح شد:

زنگ کتاب‌خوانی نواخته می‌شود/ وجود ۴۵ هزار نسخه کتاب در پلدختر

زنگ کتاب‌خوانی نواخته می‌شود/ وجود ۴۵ هزار نسخه کتاب در پلدختر

پلدختر- رئیس نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر ضمن تشریح برنامه‌های هفته کتاب در این شهرستان گفت: زنگ کتاب‌خوانی در دبیرستان «شهیده کائیدی» نواخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد قهرمانی روز یکشنبه در جلسه انجمن نهضت مطالعه مفید ویژه هفته کتاب شهرستان پلدختر اظهار داشت: هفته کتاب از ۲۴ لغایت ۳۰ آبان ماه جاری برگزار می شود که روز شنبه با هماهنگی آموزش و پرورش زنگ کتاب و کتابخوانی ساعت ۹ صبح با حضور مسئولان در دبیرستان دخترانه شهیده کائیدی این شهر نواخته می شود.

وی افزود: تجلیل از خردسالترین و مسن ترین و فعالان عرصه کتاب در سالن اداره ارشاد، برپایی ایستگاه نقاشی در محل کتابخانه عمومی با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برنامه های اداره کتابخانه های عمومی شهرستان پلدختر به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی است.

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی پلدختر گفت: انتظار می رود اداره آموزش و پرورش با توجه به دستورالعمل ها و بخشنامه های مدارس با هماهنگی کتابخانه عمومی بازدیدها به مناسبت هفته کتاب را در شهرستان در دستور کار قرار دهد.

قهرمانی افزود: در بازدیدهای دانش آموزان از کتابخانه عمومی شهر پلدختر، کارگاه های آموزش خدمات کتابخانه ای در راستای اشاعه فرهنگ مطالعه، از سوی کتابخانه عمومی برای آنها برگزار می شود.

وی یادآورشد: شهرستان پلدختر دارای ۲ کتابخانه عمومی یکی علامه جزایری شهر پلدختر و دیگری امام علی (ع) معمولان با بیش از ۴۵ هزار نسخه کتاب است.

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی پلدختر افزود: با توجه به شاخص های نهاد کتابخانه های عمومی که برای هر ۲۵ هزار نفر یک باب کتابخانه است، این شاخص در پلدختر پایین است.

قهرمانی گفت: بر این اساس پروژه کتابخانه شماره ۲ این شهر که کلنگ آن در سال ۱۳۸۸ به زمین زده شده و با وجود این که نیمه تمام است و در بخش غربی شهر واقع شده تحت تاثیر سیل آسیب هایی به آن وارد شد.

وی افزود: هفته کتاب و کتابخوانی هرساله فرصت مناسبی است تا متولیان امر فرهنگ جهت دانش افزایی و ترویج فرهنگ مطالعه گام های مثبت و موثری بردارند.

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی پلدختر یکی از مشکلات شهرستان پلدختر را غلبه فرهنگ شفاهی بر فرهنگ مکتوب دانست و یادآور شد: همواره در این شهرستان مطالب سینه به سینه انتقال داده می شود و کمتر قلم فرسایی صورت می گیرد.

قهرمانی افزود: طی چند سال کتاب های خوبی در شهرستان نوشته شده و در یک سال اخیر کتاب های خوبی از جمله فرهنگ واژگان بالاگریوه، تالاب های ۱۱ گانه پلدختر و ترانه های تاک توسط نویسندگان بومی و برای توسعه فرهنگی منطقه در اداره ارشاد پلدختر در هفته کتاب رو نمایی می شود.

وی اظهار امیدواری کرد که برنامه های هفته کتاب بتواند گامی موثر و مناسب در جهت افزایش زمان مطالعه در شهرستان و آشنا کردن هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان با مطالعه مفید و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشد.

کد خبر 4768314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha