به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سیداحمد علمالهدی، امام جمعه مشهد مقدس، ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: انسان با توجه به محسوسات و جریانات روزمره، متوجه میشود که همه اینها خالقی دارند و انسان اولیه با توجه به تعدد اینها، به دنبال خدایان متعدد بود و به توحید بیتوجهی نشان میداد؛ سپس برای هر خدا یک مجسمه ساختند و بتپرستی شروع شد.
وی افزود: اما خداوند تحولاتی را ایجاد کرد تا افراد بشر متوجه شوند که تنها یک اراده بر کل هستی حاکم است و تمدنهای مادیگرایانه در شعاع توانمندی پیامبر اسلام که مبلغ توحید است، به نابودی کشیده شد.
امام جمعه مشهد ضمن اشاره به آیه ۱۷۴ سوره نساء، تصریح کرد: این آیه پیامبر(ص) را به عنوان برهانی معرفی میکند که از جانب پروردگار فرستاده شده است تا به عنوان الگو در تمام جریانات زندگی چون اخلاق، بینش سیاسی و اجتماعی و دیگر ابعاد، به سیره او توجه کنیم.
آیتالله علمالهدی تأکید کرد: در جریان انقلاب نیز باید از انقلاب پیامبر الگو بگیریم که عامل توسعهاش نه اسلحه و جنگ، بلکه قدرت نرم بود.
وی ادامه داد: ذات بشر با آموزههای پیامبر موافق بود و در همان لحظه نخست همه به اسلام گرایش پیدا میکردند؛ در انقلاب اسلامی ایران نیز همین شرایط وجود داشت و امام خمینی(ره) اشاره کردند که انقلاب ما صرفاً یک دگرگونسازی سیاسی در گوشهای از دنیا نیست بلکه به معنای توسعه جهانی اسلام است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به تأکید امام خمینی(ره) مبنی بر لزوم صادر شدن انقلاب اسلامی، گفت: البته استکبار، انقلاب ما را تحریف کرده و اعلام کرد که ایرانیها قصد دارند در کنار انقلاب، به جهانخواری بپردازند.
آیتالله علمالهدی در ادامه ضمن اشاره به مقاومت یمن در برابر مزدوران استکبار، بیان کرد: این مقاومت نشان از نفوذ نرم انقلاب اسلامی ایران در این کشور دارد. البته آنها که در استکبار جهانی نقش دارند مثل آمریکا و صهیونیسم، میخواهند جلوی این نفوذ نرم را بگیرند و از آنجا که میدانند جنگ کارساز نیست، از فشار اقتصادی استفاده میکنند.
وی اضافه کرد: آنان خیال میکنند که با فشار معیشتی، مردم ما از انقلاب بازمیگردند و با کشیدن سفره دین از زیر پای جوانان، آنها دنبال هوسبازی رفته و نفوذ قدرت نرم انقلاب از بین میرود در صورتی که اشتباه میکنند و مردم ما ۴۰ سال سخت پای انقلاب ایستادهاند.
امام جمعه مشهد مشکل فعلی را ناسازگاری برخی از جریانهای داخلی و مقابله آنان در جریان مقاومت دانسته و ابراز کرد: ما در داخل جامعه با دو جریان مواجهیم که یا انقلاب را قبول ندارند و یا آن را درک نکردهاند. دسته اول همان جریان سکولاری هستند که نماز و روزه را قبول دارند اما معتقدند که دین مربوط به بعد از قبر و آن دنیا است و اکنون باید به فکر آباد کردن مملکت باشیم؛ اینها میگویند همه دنیا آزاد هستند و ما نیز باید آزاد باشیم.
آیتالله علمالهدی در مورد دسته دوم گفت: این گروه که از دسته قبلی نیز بدتر هستند، افرادی هستند که اسلام را در سیاست دخیل میدانند اما آن را در جهت منافع خودشان استفاده میکنند؛ به همین جهت میگویند که بنی عباس از بنی امیه بدتر است. اینها همان عدهای هستند که اسلام را آنگونه که خود میخواهند، تفسیر کرده و برهمان اساس، اندیشه سیاسی خودشان را توجیه میکنند.
وی ادامه داد: هر مسئول سیاسی باید برای تفاسیر خود از اسلام سند بیاورد؛ پیامبر(ص) با کفار مذاکره میکردند اما کدام سند نشان میدهد که پیامبر(ص) با کفار پیمان بست و اگر خلف وعده کردند دوباره با آن ها پیمان ببندند؟
عضو مجلس خبرگان رهبری در انتها تأکید کرد: پیامبر(ص) واقعیتی است که به تعبیر قرآن برهان ما است؛ باید در مورد ایشان سند و مدرک ارائه کرد. بزرگترین پیمان ایشان با کفار، صلح حدیبیه بود و در مقابل تخلف از این پیمان، پیامبر جنگیدند و نتیجه آن جنگ نیز فتح مکه شد. برخی مردم را غافل و بیبصیرت میبینند در حالی که خصوصیت مردم ما، عکس این است.
نظر شما