پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۲۳

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران:

۱۴هزار نیرو وضعیت انهار و کانال‌های تهران را رصد می‌کنند

۱۴هزار نیرو وضعیت انهار و کانال‌های تهران را رصد می‌کنند

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران از رصد تمامی کانال‌ها و انهار پایتخت توسط ۱۴ هزار نیروی خدمات شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر عطایی با بیان اینکه بارش باران در تهران از شب گذشته آغاز شده است، اظهار کرد: خوشبختانه از شب گذشته شاهد بارش باران خوبی در پایتخت بودیم که در برخی از ساعات هم شدت گرفت.

وی با بیان اینکه وضعیت انهار و کانال‌ها به صورت مداوم رصد می شود، عنوان کرد: با اقداماتی که از پیش جهت پاکسازی انهار و کانال ها انجام شده بود ما در هیچ یک از نقاط شهر شاهد آبگرفتگی نبودیم.

مدیر کل امور خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه در بارش های گذشته تمام ایردات مربوط به آب گرفتگی احصا و برطرف شد، گفت: نیروهای عملیاتی از ابتدای شب گذشته تمامی انهار سطح شهر را رصد و عوامل احتمالی که باعث بروز مشکل می شد را برطرف کردند.

وی با اشاره به همکاری شهرداری تهران و پلیس راهور در این زمینه تصریح کرد: همچنین تمام سطح شهر به وسیله دوربین ها تحت کنترل است تا در صورت بروز مشکل سریعاً نسبت به رفع آن اقدام شود.

بر اساس گزارش سایت شهرنوشت، عطایی با بیان اینکه بنا به اعلام سازمان هواشناسی بارش ها تا روز پنجشنبه ادامه دار است، گفت: در حال حاضر بارش باران به صورت خفیف در برخی از نقاط ادامه دار است و تمامی ١۴ هزار نیروی خدمات شهری وضعیت انهار و کانال های شهر تهران را رصد می کنند.

کد خبر 4776798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha