به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از شورای اسلامی استان، سجاد خدایی، گفت: تفاهمنامه شورای اسلامی استان زنجان با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر منعقد شد.
رئیس شورای اسلامی استان زنجان گفت: جامعه شورایی استان زنجان با وجود ۲ هزار و ۳۰۰ عضو در اقصی نقاط شهری و روستایی ظرفیت عظیمی در راستای پیشگیری و مقابله با مصرف مواد مخدر است.
خدایی با تاکید بر ضرورت توجه شوراها و مدیریت شهری و روستایی به امور فرهنگی،اجتماعی، ورزشی، اقتصادی گفت: در راستای حمایت از فعالیت های ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر پیشنهاد شده بخشی از پارک گلستان زنجان به عنوان پارک بهبودی به منظور استفاده معتادان بهبود یافته و خانواده هایشان اختصاص یابد.
در ادامه دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی اعم از شوراها در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر ضروری و بسیار مفید است.
فاطمه رضایی اظهار کرد: با وجود تفاهمنامه دو جانبه همکاری های شوراهای شهر و روستا و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزایش می یابد.
تدوین کننده تفاهم نامه نیز در خصوص همکاری های دو جانبه شورای استان و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: این تفاهمنامه در راستای توسعه تعاملات و همکاری های فرهنگی اجتماعی به منظور پیشگری از آسیب های اجتماعی و کاهش هزینه های اجتماعی،اقتصادی تحمیل شده به جامعه با بهره گیری از ظرفیت های طرفین تدوین و منعقد شده است.
سولماز شهبازی افزود: با توجه به اینکه اعتیاد و بسیاری از آسیب های اجتماعی وابستگی اجتناب ناپذیری به یکدیگر دارند پیشگیری از هر یک از آسیب های اجتماعی بر کاهش چالش های ثانوی موثر است.
نظر شما