به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه انگليسي گاردين، آمريکا تصميم گرفته است موقعيت تعيين کننده خود درجنگ عراق را به هيچ وجه از دست ندهد بنابراين يک ميليارد دلار ديگر را براي دستگيري 12 تن از همراهان صدام در نظر گرفته است.
گاردين نوشت: منابع رسمي نيروهاي ائتلاف درعراق اعلام کردند که اين مبلغ به هر شخصي که اطلاعاتي درباره اين افراد ارائه دهد، پرداخت مي شود.
به نوشته گاردين، نيروهاي ائتلاف پيش از اين نيزبا ارائه اطلاعات توسط شخصي که به وي مبالغي پرداخت شده بود توانستند خانه عدي و قصي پسران صدام را درعراق محاصره کنند و آنان را از پاي درآورند.
منابع ائتلاف درعراق اعلام کردند درحال حاضر بردستگيري باقي ماندگان رژيم صدام متمرکز هستند اما به نظر مي رسد سازماندهي نيروهاي مخالف ائتلاف دراين کشوربه طور منسجم تري عمل مي کند و به همين دليل آمريکا درصدد سرمايه گذاري مالي بيشتري براي دستگيري باقي ماندگان مبادرت نموده است.
روزنامه انگليسي گاردين خبر داد آمريكا درصدد است سرمايه گذاري مالي بيشتري براي دستگيري طرفداران صدام در عراق اختصاص دهد.
کد خبر 48003
نظر شما