به گزارش خبرنگار مهر، اختتامیه پنجمین جشنواره ملی اسباببازی، امروز چهارشنبه ۱۱ دیماه با حضور مسئولان و متولیان این جشنواره، فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محسن حموله دبیر و تولیدکنندگان و طراحان اسباببازی و عروسک در کانون پرورش فکری برگزار شد.
حموله در این مراسم گفت: بسیار خرسندم که ما خادمان کودکان و نوجوانان در این جشنواره توانستیم، فرصتی را مهیا کنیم تا آینده سازان سرزمین شکوهمندمان، مهارتهای زندگی با دستهای کوچکشان تمرین کنند. این اتفاق خوشایند رقم نمیخورد مگر با عزم راسخ یاران و همراهانمان در سازمانها و نهادهای خدمتگزار کودکان و نوجوانان بهویژه انجمن تولیدکنندگان اسباببازی که باعث شدند توسعه کمی و کیفی این جشنواره نسبت به دورههای قبل با استقبال بینظیر فعالان و مخاطبان مواجه شود. جشنواره ملی اسباببازی در مسیری قرار گرفته که همه فعالان این حوزه را با خود همراه کرده و میرود تا افق بالندگی صنعت اسباببازی را در کشور شاهد باشیم.
وی افزود: استقبال کمنظیر از پنجمین جشنواره ملی اسباببازی به ما نشان داد مسیر را درست پیش آمدهایم. و البته همینجا از تمام مخاطبانی که به دلیل استقبال زیاد و ازدحام نتوانستند آنگونه که شایسته است از بخشهای مختلف جشنواره بهرهمند شوند؛ عذرخواهی میکنم، و امیدوارم خداوند مهربان فرصت خدمت شایسته را برایمان فراهم کند.اسباببازیها تأثیر قابل توجهی بر خلاقیت و هوش کودکان دارند. بعضی اسباببازیها تأثیر بیشتری در بهبود خلاقیت و بعضی دیگر در افزایش تواناییهای جسمانی کودک دارند، اما آنچه مهم است؛ اینکه همه این اسباببازیها کودک را برای پذیرش نقشهای جدید در زندگی اجتماعی آیندهاش آماده میکنند. اسباببازی علاوه بر پر کردن اوقات فراغت بر شخصیت افراد، حتی بزرگسالان هم اثر میگذارد. از این رو صنعت اسباببازی هم از جنبه تصویب قوانین تسهیلگر، ایجاد زیر ساختهای مالی مناسب و ابعاد مختلف حمایتی و هم از نظر جذب سرمایهگذاری باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر پنجمین جشنواره ملی اسباببازی ادامه داد: این جشنواره به توسعه و رونق فعالیتهای کارآفرینان، تولیدکنندگان، توزیعکنندگان کوچک و بزرگ این حوزه در سراسر کشور بسیار کمک کرده و به رونق اقتصادی در این حوزه منجر شده است. قطعاً فضای فرهنگی کشور تأثیرات بسیار مطلوبی را از این رونق اقتصادی خواهد گرفت چرا که اسباببازی ایرانی منتقل کننده فرهنگ این مرز و بوم است. چشم انتظار ترسیم افقهای روشن و تدوین سیاستهای مؤثر از سوی سیاستگذاران این حوزه هستیم.
حموله گفت: در این بخش، مشتاقیم که شما نیز بدانید ارائه و معرفی ۲۰۰۰ اسباببازی ایرانی توسط ۱۶۰ تولید کننده اسباب بازی و حضور بیش از ۶۰ طراح و عروسکساز با معرفی ۷۰۰ عروسک ایرانی در شهر عروسکها و ۱۰ استارت تآپ، معرفی بازیهای رومیزی، رونمایی از ۷۰ اسباببازی ایرانی و ۴ عنوان کارگاه و ۷ عنوان نشست تخصصی با موضوعات مرتبط با حوزه اسباببازی و برپایی نمایشگاه ترویجی با حضور ۲۸ شرکت و مؤسسه دولتی، خصوصی و نهادهای مردمی و با نگاه ویژه به کودکان با نیازهای خاص و نیز برگزاری آئین تقدیر از فعالان و پیشکسوتان حوزه اسباببازی، نمایشگاه ظرفیتهای فرهنگی اقتصادی اسباب بازی که کار ارزشمند پژوهشی در حوزه رفتارشناسی مخاطبان انجام داده، تنها بخشی از برنامههای این دوره جشنواره بوده است.
وی در پایان سخنانش گفت: بیتردید دوره پنجم جشنواره ملی اسباببازی میتواند نقطه عطفی در سرفصل چند وجهی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بازیها نامیده شود و ما امیدواریم برای اتفاقات خوب آینده به یقین شکلگیری شهرک صنعتی اسباب بازی، گام بزرگی خواهد بود برای شروع حرکتی عظیم و اثربخش در این حوزه. پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی به ایستگاه آخر خود رسیده است. اما ما با قلبی روشن و امید به روزهای خوب برای دنیای اسباببازیها، میرویم تا ششمین جشنواره ملی اسباببازی را آغاز کنیم.
نظر شما