به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اتریش، در این نشست نمایندگان و کارشناسانی از کشورهای مختلف از جمله آلمان، آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، ژاپن، ایران، انگلیس و هفت کشور عربی حضور داشتند.
این درحالی است که هفته گذشته درنشست شرم الشیخ نیز با حضور نمایندگانی از حدود 50 کشور جهان، درباره آینده عراق به ویژه مسئله بازسازی این کشور گفتگوهایی انجام شد .
روزنامه نیویورک تایمز نیز در این زمینه گزارش داده است : طرح های بازسازی عراق که توسط آمریکا در حال انجام است؛ به علت کم کاری آمریکایی ها در تکمیل و ساخت آنها با شکست روبرو شده است.
در حال حاضر 9 طرح عمرانی در راستای پروژه های مربوط به بازسازی عراق در حال اجرا است که بر اساس شواهد موجود از میان این 9 طرح،هفت طرح با مشکلات اساسی روبرو است.
بر اساس این گزارش که توسط اداره نظارت ویژه بر بازسازی عراق منتشر شده،هر چند تمام این طرح های عمرانی توسط نیروهای آمریکایی در حال انجام است، اما مراحل مختلف اجرای این طرح ها از قبیل لوله کشی و سیم کشی، با کارشکنی های زیادی روبروشده که تکمیل این طرح ها را در پرده ای از ابهام قرار داده است.
نظر شما