پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ دی ۱۳۹۸، ۱۱:۱۰

رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت عنوان کرد

فروکش موج همه‌گیری آنفلوانزا در ایران

فروکش موج همه‌گیری آنفلوانزا در ایران

رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه آنفلوانزا یک بیماری بومی است، گفت: موج همه‌گیری ویروس آنفلوانزا در کشور فروکش کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عرفانی، روز شنبه با حضور در برنامه تلویزیونی روی خط خبر شبکه خبر، در مورد آخرین وضعیت بیماری آنفلوانزا در کشور توضیحاتی ارائه داد.

وی با بیان اینکه یکی از شاخص‌های بررسی میزان شیوع آنفلوانزا در هر کشوری، نسبت درصد بار مراجعه افراد به علت آنفلوانزا به مراکز درمانی است، افزود: اگر بار مراجعه به مراکز درمانی بر اثر ابتلاء به آنفلوانزا، ۲ تا ۲.۵ درصد کمتر از میزان مراجعات عموم مردم باشد، نشان دهنده سیر طبیعی بیماری است.

عرفانی ادامه داد: این میزان بار مراجعه به علت آنفلوانزا در آذر ۹۸، بالای ۴ درصد بوده است و از سه هفته گذشته شاهد بروز کمتر از ۲.۱ درصد بوده‌ایم.

رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، گفت: موج همه‌گیری ویروس آنفلوانزا در کشور فروکش کرده است. اما آنفلوانزا یک بیماری بومی است که نمی‌توان آن را از کشور بیرون کرد، حتی ممکن است که در تابستان و بهار هم مواردی تک گیر از این بیماری در کشور مشاهده شود.

کد خبر 4828283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha