به گزارش خبرنگار مهر سردار حسین معروفی ظهر یکشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره ره آورد سرزمین نور اظهار کرد: اگر تفکر و سبک زندگی شهدا در کشور جاری شود، می توان فرهنگ غنی اسلام و ائمه اطهار (ع) را گسترش دهیم و این فرهنگ ماندنی ترین فرهنگ بشری است.
معروفی اضافه کرد: امروز نیازمند همین تفکر هستیم و اگر این جریان فکری در سطوح مختلف کشور جریان یابد بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.
فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: راه حفظ آرمان و ارزش های والای انقلاب اسلامی ترویج هرچه تمام تر فرهنگ راهیان نور است و یکی از گفتمان هایی که اجازه نمی دهد فرهنگ شهید و شهادت به فراموشی سپرده شود اردوهای راهیان نور است.
وی با بیان این که فرهنگ غنی ما شیعه و سنی ندارد و همه دل در گرو اهل بیت (ع) دارند، افزود: انقلاب اسلامی در جنگ تحمیلی به دنیا صادر شد و ابهت غرب و شرق را در هم شکست.
معروفی بیان کرد: ادبیات سردار سلیمانی عرفانی بود و در آن الفاظی مانند سردار و سرهنگ و امثال آن وجود نداشت.
وی توضیح داد که امثال شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید سپهبد صیاد شیرازی خروجی های دفاع مقدس و تندیس اخلاق، ادب، عرفان و اخلاص هستند.
معروفی ادامه داد: سردار سلیمانی تربیت یافته مکتب امام حسین (ع) بود و امروز خود به یک مکتب تبدیل شده است.
وی گفت که حاج قاسم در امام ذوب شده بود و می دانست خواسته ولایت چیست.
معروفی بیان کرد: مردم در مراسم تشییع و خاکسپاری سردار سلیمانی حضور میلیونی داشتند و بیش از ۹۰ درصد از این جمعیت حتی یک بار هم حاج قاسم را از نزدیک ندیده بودند.
نظر شما