به گزارش خبرنگار مهر، محمدصدیق ثابتی ظهر یکشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن سنندج، اظهار داشت: توسعه شبکه حمل و نقل هر منطقه زمینه توسعه همه جانبه را فراهم می کند و در طول یک دهه گذشته فعالیت های بسیاری در این حوزه در کردستان رقم خورده است.
وی افزود: در حال حاضر هزار و ۷۲۶ کیلومتر بزرگ راه در استان کردستان موجود است و شش هزار و ۸۰۳ کیلومتر نیز راه فرعی و روستایی موجود است که وضعیت کردستان را از لحاظ زیرساخت های شبکه حمل و نقل بهبود بخشیده است.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان ادامه داد: شاخص های حوزه راه در استان کردستان از سال ۹۲ تا سال ۹۷ از ۳۶ درصد به ۴۶ درصد افزایش یافته است.
ثابتی به پروژه راه آهن - سنندج همدان نیز اشاره کرد و یاداور شد: ۸۰۰ میلیارد تومان به راه اهن سنندج همدان تخصیصی می یابد که تا امروز ۳۷۰ میلیارد آن تخصیص یافته و سال آینده نیز بقیه اعتبار تخصیص می یابد.
وی بیان کرد: اتمام این پروژه با اعتبار روتین ممکن بود سال ها به طول بیانجامد اما پیگیری مدیران استان کردستان در تسریع روند اجرایی این پروژه تاثیر بسیاری داشته است.
نظر شما