۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۱:۲۲

همزمان با چهارمین روز از دهه فجر؛

 پایگاه امداد و نجات شهر سه قلعه به بهره برداری رسید

 پایگاه امداد و نجات شهر سه قلعه به بهره برداری رسید

بیرجند- همزمان با چهارمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان پایگاه امداد و نجات شهر سه قلعه به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی صبح سه شنبه با حضور استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی پایگاه امداد و نجات شهر سه قلعه به بهره برداری رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت توجه به پایگاه‌های امداد و نجات بیان کرد: توسعه این پایگاه‌ها نقش مستقیمی با حضور سریع و به موقع امدادگران به صحنه‌های حوادث دارد.

محمد رحیم شهریاری با اشاره به پروژه پایگاه امداد و نجات سه قلعه بیان کرد: این پایگاه با زیربنای ۲۲۲ متر مربع در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع در ورودی جاده آیسک به سه قلعه احداث شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای ساخت این پایگاه را پنج میلیارد و ۷۷۷ میلیون ریال دانست و افزود: جمعیت هلال احمر استان برای خرید یک دستگاه آمبولانس و تأمین تجهیزات این پایگاه پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی هزینه کرده است.

بنا به گفته وی به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ نفر از نیروهای نجاتگر هلال احمر در این پایگاه فعالیت خواهند کرد.

گفتنی است احداث پایگاه امداد و نجات سه قلعه از مصوبات سفر اردیبهشت ماه استاندار به شهرستان سرایان است.

کد مطلب 4844130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha