پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۵۷

با حضور بهزاد فراهانی؛

«کابوسهای مرد مشکوک» در سنگلج افتتاح شد

«کابوسهای مرد مشکوک» در سنگلج افتتاح شد

نمایش «کابوسهای مرد مشکوک» به کارگردانی ملیکا رضی از روز جمعه ۲۵ بهمن در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، آئین شب‌چراغ نمایش «کابوسهای مرد مشکوک» به کارگردانی ملیکا رضی، جمعه ۲۵ بهمن‌ با حضور بهزاد فراهانی، بازیگر و کارگردان تئاتر برگزار شد.

بهزاد فراهانی در این مراسم بیان کرد: بسیار خرسندم که چراغ تماشاخانه سنگلج که یادگار دوران بسیار شریف تئاتر ایران است کماکان روشن است. در سالهای دور، نمایشهایی از اساتید بزرگ تئاتر همچون بهرام بیضایی، اکبر رادی، غلامحسین ساعدی و عباس جوانمرد در این تماشاخانه با استقبال بسیار زیاد تماشاگران رو به رو می شد و هر شب مردم در صف های طویل مشتاقانه برای تهیه بلیت این نمایشها به انتظار می ایستادند.

این بازیگر و کارگردان تئاتر تأکید کرد: این تماشاخانه در گذشته به نوعی مرکز شکوفایی تئاتر در آسیا بود و تئاتر ملی ما به این تماشاخانه مباهات می‌کرد و همواره در آن آثاری روی صحنه رفتند که هر کدام بخش مهمی از تاریخ نمایش ایران رو رقم زدند.

وی که پیشتر و در هفدهمین جشنواره نمایش های آئینی سنتی این نمایش را دیده است، افزود: «کابوسهای مرد مشکوک» نمایش بسیار خوبی است و من از دیدن آن لذت برده ام. بدون شک به روی صحنه رفتن نمایش های ایرانی مانند این نمایش  خدمت به تئاتر و نمایش ملی و آئینی ماست.

نمایش «کابوسهای مرد مشکوک» که متن آن توسط محمدحسین ناصربخت به رشته تحریر درآمده هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می رود. علاقه‌مندان جهت تهیه بلیت این نمایش می توانند به سایت اینترنتی تیوال مراجعه کنند.

کد خبر 4852841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha