به گزارش خبرگزاری مهر،نشست بررسی گفتوگوهای دینی بین مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و کنفرانس ادیان برای صلح کره جنوبی با پارک هیوندو استاد اسلامشناسی کره جنوبی در تهران برگزار شد.
در این دیدار، راه های اجرایی برگزاری گفتگو باسازمان کنفرانس ادیان برای صلح کره جنوبی با حضور پارک هیوندو استاد اسلام شناسی کره جنوبی و حجت السلام محمد مهدی تسخیری رییس مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها بررسی و درباره آنها گفتگو وتبادل نظر شد.
در این جلسه طرفین بر برگزاری اجلاس آینده تاکید کردند.
پارک ضمن بااظهار تاسف از عدم برگزاری دور قبلی این اجلاس ابراز امیدواری کرد که دوره جدید این گفتگوها هر چه زودتر برگزار گردد.
محمد مهدی تسخیری رییس مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها ضمن تشکر از حضور پارک وابراز خرسندی از برگزاری دور بعدی گفتگوها گفت :آنچه که جمهوری اسلامی ایران با همه ادیان تاکید می کند، فرهنگ گفتگوی متقابل برای رسیدن به مشترکات ادیان است.
وی در پایان سخنان خود اعلام کرد: مرکز گفتگوی ادیان وفرهنگ ها سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی آمادگی دارد در صورت مشخص شدن زمان برگزاری از سوی طرف کره ای این گفتگوها را ادامه دهد.
نظر شما