پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۷:۱۰

در گفتگو با مهر عنوان شد

تلاش برای آغاز فعالیتهای خانه وارطان/ رای زنی با وزارت راه

تلاش برای آغاز فعالیتهای خانه وارطان/ رای زنی با وزارت راه

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهردار تهران با وزیر راه و شهرسازی گفتگوهایی در خصوص ادامه فعالیت‌های خانه وارطان داشته اند اما اطلاعی از سرانجام آن ندارم.

علی اعطا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سرانجام تذکری که در خصوص توقف فعالیت‌های خانه وارطان داده و از شهرداری درخواست کرده بود زمینه تداوم فعالیت آن را در قالب موزه معماری و خانه معماران فراهم کند، گفت: تذکری که پیش از این داده شده بود از جنس پیشنهاد و درخواست بود. در سال ۹۴ تفاهم نامه‌ای تحت عنوان تأسیس خانه گفتمان معماری و شهر بین وزارت راه و تشکل‌های ۱۲ گانه معماری و شهرسازی شکل گرفت که بدنبال رسیدن اهدافی همچون توسعه عرصه‌های عمومی شهر، گفتمان سازی، آموزش، افزایش زیست پذیری و ارتقا کیفیت زندگی خانه وارتان فعالیت‌های خود را آغاز کرد که مورد استقبال نیز قرار گرفت.

در ماههای اخیر فعالیت این خانه متوقف شده که ما پیشنهاد دادیم شهرداری تهران که در حال حاضر فعالیت‌هایی در حوزه توسعه فضاها و اماکن عمومی و ایجاد خانه گفتمان انجام می‌دهد، از این بنای آماده که چندین سال نیز فعالیت می کرده و رونق داشته می‌تواند از این مکان بر اساس رویه‌های مدیریت خود شهرداری استفاده کند.

وی افزود: بعد از تذکر من، پیگیری‌هایی از طریق شهردار انجام شد و شهردار تهران گفتگویی در این رابطه با وزیر راه و شهرسازی داشته است که یا خود وزارت راه فعالیت آن را از سر گیرد و اگر به دلایلی که هنوز هم برای ما مشخص نیست شهرداری فعالیت‌های آن را دنبال کند اما اینکه این مذاکرات به چه نتیجه‌ای رسیده اطلاعی ندارم و هنوز شهرداری پاسخ تذکر من را نداده است.

عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران نیز در خصوص ادامه فعالیت خانه وارطان به مهر گفت: نظر شهردار این است که فعالیت‌های این خانه تداوم پیدا کند و در تلاش و رایزنی برای از سرگیری فعالیت‌های این خانه است.

کد خبر 4860133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha