پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۲۳

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان:

دولت فکری برای کسب و کارها و اصناف داشته باشد

دولت فکری برای کسب و کارها و اصناف داشته باشد

کرمان - رئیس مجمع نمایندگان کرمان در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در استان و کشور گفت: راهکار اولیه و اصلی این معضل که سلامت و حیات مردم را تهدید می‌کند فقط دفاع ملی و پیشگیری مردم است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مجمع نمایندگان استان کرمان، حسین امیری خامکانی گفت: از تلاش‌های بی وقفه و غرور آفرین، پزشکان، پرستاران و پرسنل بهداشتی درمانی مراکز بهداشتی درمانی کل کشور به ویژه استان کرمان سپاسگزاریم که این روزها در مقابله با ویروس کرونا از جان و مال خود گذشته‌اند و در کنار مردم عزیز برای شکست این ویروس هستند و قطعاً مردم شریف ایران فداکاری‌های این روزهای شما را فراموش نخواهند کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های استاندار و مدیران استان کرمان و فرمانداران در خصوص پیشگیری از شیوع ویروس کرونا افزود: امیدواریم با تلاش‌های شبانه روزی تمامی مدیران استان به ویژ مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم روزهای بدون استرس و با کنترل این ویروس را در استان داشته باشیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با بیان اینکه بهترین راه مقابله با این ویروس ماندن در خانه است، گفت: اپیدمی و بحران ویروس کرونا، ملی و مردمی است و فقط با اراده و عنایت همه جانبه ملی و مردمی حل شدنی است.

وی تاکید کرد: بی توجهی به توصیه‌ها و دستورات بهداشتی و پزشکی گره را کورتر می‌کند و مشکل را بیشتر که منجر به ضرر و زیان به خود مردم خواهد شد.

امیری خامکانی بیان کرد: راهکار اولیه و اصلی این معضل که سلامت و حیات مردم را تهدید می‌کند فقط دفاع ملی و پیشگیری مردمی است. بنده آرزوی بهبودی برای درگیر شدگان این ویروس دارم و انشالله که بتوان با قطع رفت و آمدهای غیرضرور زنجیره انتقال آن‌را قطع کرد.

وی با اشاره به کمرنگ شدن اقتصاد مشاغل آزاد وکسب و کارهای خرد در این روزها گفت: دولت هم باید فکری برای کسب و کارها و اصناف بنماید که ظاهراً تصمیماتی گرفته‌اند. بانک مرکزی هم تمهیداتی اندیشیده است تا کسب و کارهای خرد در این شب عید کمتر تحت فشار باشند.

کد خبر 4870383

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha