پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ اسفند ۱۳۹۸، ۲:۱۸

آمریکا به طالبان در مورد میزان بالای خشونتها هشدار داد

آمریکا به طالبان در مورد میزان بالای خشونتها هشدار داد

دولت آمریکا به گروه طالبان در افغانستان هشدار داد که میزان بالای خشونت ارتکابی توسط اعضای این گروه «برای پیشبرد فرآیند صلح سودمند نخواهد بود».

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، همزمان با اعلام حمایت شورای امنیت سازمان ملل متحد از اقدام آمریکا برای پایان دادن به جنگ ۱۸ ساله خود در خاک افغانستان، دولت واشنگتن روز سه شنبه به گروه طالبان هشدار داد که در حال حاضر میزان بالای خشونت ارتکابی از سوی اعضای این گروه «برای پیشبرد فرآیند صلح سودمند نیست».

گفتنی است که آمریکا ماه گذشته با گروه طالبان یک توافق صلح امضا کرد. این توافق خواستار خروج مرحله ای نیروهای خارجی و تحت رهبری آمریکا به شرط پایبندی طالبان به تعهدات خود و همچنین خواهان آغاز گفتگوها میان طالبان و دولت افغانستان برای دستیابی به یک توافق سیاسی جهت پایان دادن به دهه ها تعارض است.

«چریث نورمن چالت» معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل به اعضای شورای امنیت گفت که «ما تصدیق می کنیم طالبان گامهایی برای توقف حملات به شهرها و پایگاههای مهم برداشته است».

وی در ادامه افزود: «اما کارهای بیشتری باید انجام شود و ما از آنان می خواهیم که خشونت علیه نیروهای افغانستان در حومه شهرها را کاهش دهند تا از این طریق، به مذاکرات و برقراری صلح میان گروههای مختلف افغانستان مجالی برای موفقیت بدهند».

کد خبر 4875236

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha