۲ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶

عملیات مشترک پلیس مرکزی و خوزستان منجر به کشف ۴۷کیلوگرم حشیش شد

عملیات مشترک پلیس مرکزی و خوزستان منجر به کشف ۴۷کیلوگرم حشیش شد

اراک- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشف ۴۷ کیلوگرم حشیش در عملیات مشترک پلیس استان‌های مرکزی و خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمدرضا چگنی در این باره اظهار داشت: مأموران این پلیس در انجام تحقیقاتی، از فعالیت یکی از قاچاقچیان مواد مخدر برای انتقال مقادیر مخدر از استان‌های جنوبی به استان‌های مرکزی کشور مطلع شدند.

وی افزود: در مراحل تحقیقات پلیس، این فرد در حین تردد در یکی از محورهای مواصلاتی استان خوزستان با یک دستگاه خودروی کامیون شناسایی و با هماهنگی انجام شده با پلیس مبارزه با مواد مخدر این استان، عملیات دستگیری او آغاز شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در اجرای این عملیات مقدار ۴۷ کیلو و ۱۰۰ گرم ماده مخدر حشیش در بازرسی از خودروی توقیف شده کشف و فرد دستگیر شده نیز با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 4883659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha