پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷

معاون شهردار قم خبر داد؛

ضدعفونی ۴ میلیون متر مربع از معابر شهر قم توسط ۱۳۴ اکیپ

ضدعفونی ۴ میلیون متر مربع از معابر شهر قم توسط ۱۳۴ اکیپ

قم - معاون شهردار قم از ضدعفونی بیش از ۴ میلیون مترمربع از معابر شهر قم برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توسط ۴۵ اکیپ موتوری و ۸۹ اکیپ پیاده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر سامع عصر پنج‌شنبه در بیست و هشتمین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی پاسخ به بحران قم که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، بیان کرد: ضدعفونی کردن معابر به دو صورت کف معابر و فضای تجهیزات و لوازم تا ارتفاع ۳ متر انجام می‌شود و علاوه بر فضای تجهیزات و کف معابر مناطق و محلات پرتردد و آلوده شهر هم شامل برنامه گندزدایی می‌شود.

به گفته وی، برنامه‌های ضد عفونی و گندزدایی منوط به داشتن اطلاعات دقیق از دانشگاه علوم پزشکی است و بر این اساس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم ۴۰ منطقه را در اختیار شهرداری قرار داده تا بر حسب اولویت گندزدایی شود.

معاون شهردار قم گفت: ۴۵ اکیپ موتوری و ۸۹ اکیپ پیاده بیش از ۴ میلیون مترمربع از معابر شهر قم را ضد عفونی کردند که تمرکز بیشتر بر روی محلات آلوده و پر تردد است.

سامع افزود: در حال حاضر ضدعفونی کردن معابر اصلی و فرعی هم‌زمان انجام شده و در صورت لزوم اکیپ‌ها به بخش‌های پرخطرتر هدایت خواهند شد.

کد خبر 4886770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha