پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

امکان نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در مراکز جامع سلامت

امکان نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در مراکز جامع سلامت

زاهدان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در حال حاضر امکان نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا در مراکز جامع سلامت استان سیستان و بلوچستان نیز فراهم شده است.

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: راه اندازی ۲ آزمایشگاه کرونا در سیستان و بلوچستان با ظرفیت پاسخگویی روزانه به بیش از ۱۰۰ نمونه آزمایشگاهی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت در این استان است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در مراکز جامع سلامت نیز امکان نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا فراهم شده است، افزود: مراکز جامع سلامت سید الشهدا (ع) و امیر المومنین (ع) زاهدان به عنوان مراکز غربالگری و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستان‌ها حجم انبوهی از مراجعه کنندگان غیر ضروری به بیمارستان‌ها را کاهش داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تقدیر از حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان، استاندار سیستان و بلوچستان و سایر مسئولان استانی از پیشنهادات نظام بهداشت و درمان در اجرای برنامه‌های پیشگیرانه گفت: در پی طغیان کرونا نمازجمعه ها، بازار روزها و بازارها تعطیل شدند و اجرای این برنامه‌ها بود که باعث شده ست تا در حال حاضر شاهد وضعیت فوق بحرانی در زمینه شیوع کرونا در استان نباشیم.

وی گفت: از همان ابتدا بیمارستان «بوعلی» زاهدان به عنوان بیمارستان مرجع ارائه خدمات درمانی به بیماران تنفسی معرفی شد و امکان تریاژ عفونی و بستری بیماران در سایر بیمارستان‌های استان سیستان و بلوچستان نیز فراهم شد.

هاشمی شهری اقدامات بهداشت محیطی و گند زدایی محیطی با همکاری ارگان‌های نظامی دانشگاه و هلال احمر را از دیگر اقدامات پیشگیرانه عنوان کرد و افزود: گند زدایی محیطی در حال حاضر در قالب رزمایش سالم سازی محیط و به یاد شهدای عرصه سلامت استمرار دارد که از همه این عزیزان تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های ما در همه گیری کرونا حوزه شمال استان سیستان و بلوچستان با ورود بیش از ۱۰۰ هزار مسافر از سایر استان‌ها است که در حال حاضر به عنوان کانون خطر انتشار کرونا تبدیل شده است و با ورود این مسافرین که اصالتاً سیستانی و بلوچستانی و ساکن سایر استان‌ها هستند روند این بیماری افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه بیش از ۴ هزار نفر از پرسنل بهداشتی و درمانی به صورت شبانه روزی از سلامت مردم مراقبت می‌کنند و تمام سعی ما ارائه خدمات مطلوب به مردم است از همه مراجع قضائی و مسئولین قضائی در خواست کرد: با کسانی که مسئولیت پذیری اجتماعی ندارند و با ترددهای غیر ضروری برای مردم بحران ایجاد می‌کنند برخورد کنند.

کد خبر 4887792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha