۲۷ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷

رئیس پلیس آگاهی استان ایلام:

۱.۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام کشف شد

۱.۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام کشف شد

ایلام-رئیس پلیس آگاهی استان ایلام از کشف تعداد سه هزار و ۶۵۰ عدد لوازم صنعتی و چسب خارجی به ارزش یک میلیارد و۴۶۰میلیون ریال در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی مهری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی اطلاع ماموران پلیس آگاهی، مبنی بر ورود کالای صنعتی غیر مجاز و قاچاق توسط یکی از باربری‌های سطح استان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گرفت.

وی افزود: کاراگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی مرجع قضائی در بازدید از باربری، موفق به کشف ۳ هزار و ۶۵۰ عدد لوازم صنعتی، چسب خارجی فاقد اسناد و مدارک گمرکی شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه ارزش ریالی کالای مکشوفه توسط کارشناسان یک میلیارد و۴۶۰ میلیون ریال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: متهم جهت سیر مراحل قانونی، با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

رئیس پلیس آگاهی استان به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت افراد در زمینه قاچاق کالا و ارز، موضوع را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع رسانی کنند.

کد مطلب 4901182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha