۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۰۵

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

قرارگاه مواسات باید ملی و مردمی باشد

قرارگاه مواسات باید ملی و مردمی باشد

بجنورد- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: قرارگاه مواسات نباید حاکمیتی باشد بلکه باید ملی و مردمی باشد.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی در گفتگو با مهر بر اهتمام و مشارکت همگانی در اجرای رزمایش مواسات تاکید کرد و با بیان اینکه باید خیران در قالب این رزمایش و قرارگاه آن به میدان بیایند، افزود: در قالب این قرارگاه قرار است نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا به‌طور کامل شناسایی شوند و کمک‌ها به‌درستی توزیع شوند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی تصریح کرد: مواسات باید عمومی بوده و همه گرفتاران را تحت پوشش قرار دهد و کسی نباشد که در گوشه‌ای نیازمند باشد و کسی به آن‌ها توجه نکرده باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: باید در قالب قرارگاه همدردی و کمک مؤمنانه مواسات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که همه احساس کنند این نظام و مردم و مؤمنین به فکر آن‌ها بوده و کمک می‌کنند.

وی اضافه کرد: قرار نیست منیت در کار باشد باید همه در ما هضم شویم؛ به این معنا که قطره‌های جداجدا را به هم وصل کرده و کارها را جلو ببرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالقاسم یعقوبی گفت: هر کدام از ما در هر جایی که هستیم باید پیام‌های قرارگاه را به‌خوبی دریافت کرده و اجرایی کنیم و کارها با وحدت رویه پیش برود تا با برنامه‌ریزی دقیق مشکلات و نیازها شناسایی شده و کمک‌ها به عدالت و مناسب تقسیم شود تا همه در این رزمایش دیده شوند.

وی با بیان اینکه باید هیئت‌ها و مجموعه‌های مذهبی، خیران، کسبه و … در قالب این قرارگاه سازمان‌دهی شوند، اظهار کرد: مصلای امام خمینی (ره) بجنورد قرارگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی بوده و کمک‌ها در مرکز استان از این ناحیه تقسیم می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالقاسم یعقوبی با بیان اینکه در قالب قرارگاه مواسات باید همه کارها تعریف‌شده باشد، اظهار کرد: در قرارگاه مواسات امامان جمعه در شهرها محوریت داشته و امور را هدایت و راهنمایی می‌کنند.

وی تصریح کرد: البته این قرارگاه نباید حاکمیتی باشد بلکه باید ملی و مردمی باشد، دولت کار خود را می‌کند؛ اما در قالب قرارگاه مواسات قرار است مجموعه مردمی خودجوش دینی که برخاسته از معارف دینی است دور هم جمع شده و کمک‌های مومنانه تنظیم شود.

کد مطلب 4903802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha