۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۰۱

به مناسبت هفتادو پنجمین سالروز البه؛

پوتین و ترامپ بیانیه مشترک صادر کردند

پوتین و ترامپ بیانیه مشترک صادر کردند

رؤسای جمهور روسیه و آمریکا روز شنبه به مناسبت هفتادو پنجمین سالگرد پیوستن نظامیان شوروی و آمریکا در کنار رود البه در آلمان بیانیه ای مشترک صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، کاخ کرملین روز شنبه اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» به مناسبت هفتادو پنجمین سالروز پیوستن نیروهای نظامی آمریکا و شوروی سابق در کنار رودخانه البه در کشور آلمان (در جریان جنگ دوم جهانی) یک بیانیه مشترک صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: «۲۵ آوریل ۲۰۲۰ هفتاد و پنجمین سالروز پیوستن تاریخی نظامیان شوروی سابق و آمریکا است که بر روی پلی ویران بر فراز رودخانه البه با یکدیگر دست دادند. این واقعه از شکست قاطع رژیم نازی خبر می داد».

طبق متن این بیانیه، «روح همبستگی البه» نمونه‌ای از کنار گذاردن اختلافات دو کشور، اعتمادسازی و همکاری برای پیگیری یک هدف بزرگ‌تر بود.

گفتنی است که نخستین مواجهه نیروهای نظامی آمریکا و شوروی روز ۲۵ آوریل ۱۹۴۵ به وقوع پیوست؛ زمانی که گشت ارتش آمریکا از پلی در نزدیکی شهر «تورگاو» عبور کرده و با نظامیان تحت فرماندهی سرهنگ دوم «الکساندر گوردیف» روسی برخورد کرد.

در نتیجه این اتحاد نیروهای ائتلاف، ارتش آلمان به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شد. از آن پس، روز البه به عنوان نماد دوستی روسیه و آمریکا، صرف‌نظر از دستورکار سیاسی دو کشور تعیین شد.

کد مطلب 4909623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • احمد US ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
      0 0
      به پوتین هم نمی شود اعتماد کرد