پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:

پروژه جداسازی کاخ صفی آباد در بهشهر اجرا می شود

پروژه جداسازی کاخ صفی آباد در بهشهر اجرا می شود

ساری - مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: پروژه جداسازی کاخ صفی آباد بهشهر از محوطه اصلی پس از چهار دهه انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله فرزانه صبح پنجشنبه در مراسم رونمایی از آغاز پروژه جداسازی کاخ صفی‌آباد در محل فرمانداری بهشهر، گفت: این پروژه به عنوان یکی از مهم‌ترین فعالیت وزارت میراث‌فرهنگی در راستای پیگیری مطالبات مردمی پس از چهار دهه صورت پذیرفت.

وی با اشاره به اهمیت تاریخی کاخ صفی‌آباد به عنوان یکی از عناصر مهم مجموعه باغ‌شهر بهشهر، افزود: طرح معماری فضای جداکننده از فرم‌های منطبق با معماری دوره صفویه برای هماهنگی کالبدی الگوبرداری شده‌است.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: به جهت رعایت مبانی نظری مرمت و تضاد بین الحاقات معاصر با ساختار تاریخی، این طرح بسیار ساده و با بهره‌گیری از مصالح نوین و رنگ‌های خنثی پیش‌بینی شده‌است.

فرزانه با اشاره به مشخصات فنی پروژه جداسازی مجموعه تاریخی از محوطه اصلی گفت: این دیوار در دو جبهه شرقی و جنوبی به متراژ تقریبی ۱۵۰ متر و ارتفاع چهار متر با مشارکت شهرداری بهشهر اجرا خواهد شد.

وی همچنین افزود: بلافاصله پس از این مرحله، عملیات مرمت و بازسازی و در نهایت تغییر کاربری به فعالیت موزه‌ای در دستور کار ویژه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی شرق مازندران و همچنین شهرستان بهشهر گفت: رونمایی از آغاز فعالیت‌های اجرایی در مجموعه کاخ صفی‌آباد، به طور حتم در آینده نه‌چندان دور، می‌تواند نویدبخش رونق گردشگری و اقتصاد این کهن‌شهر مازندران باشد.

کد خبر 4931392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha