به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، ملیحه بهنامیان با اشاره به رشد ۲۵ درصدی خدمات ذخیرهسازی خون بند ناف در اردیبهشت ۹۹ نسبت به مدت مشابه پارسال در خراسانجنوبی اظهار کرد: علیرغم بروز کرونا تغییری در خدمترسانی به خانوادههای متقاضی ذخیرهسازی سلولهای بنیادین در خراسانجنوبی انجام نشده است.
مسئول بانک خون بند ناف جهاد دانشگاهی خراسانجنوبی بیانکرد: ثبت نام اینترنتی متقاضیان ذخیرهسازی خون بند ناف باعث کاهش مراجعه حضوری و تسهیل در امر ارائه خدمات شده است.
بهنامیان ادامهداد: از طرف دیگر پشتیبانی ۲۴ ساعته از تمامی دفاتر نمایندگی از طرف دفتر مرکزی و پوشش دهی همه درخواستهای انجام ذخیره سازی خون بند ناف حتی برای افرادی که دقیقه ۹۰ برای ذخیره سازی خون بند ناف فرزندشان تصمیمگیری میکنند، از دیگر عوامل موثر در این موفقیت بوده است.
وی افزود: کارشناسان خونگیر آموزش دیده در زمان زایمان در اتاق عمل حضور یافته و پس از تولد نوزاد کار خونگیری از بند ناف را انجام میدهند و در ادامه خون جمعآوری شده در کیت مخصوص به پدر یا همراه مادر تحویل داده میشود.
وی در دسترس بودن، کاهش احتمال رد پیوند، کاهش خطر آلودگی و شانس یافتن نمونه با تطابق ژنتیکی را از مهمترین جنبههای اهمیت ذخیرهسازی خون بند ناف عنوان کرد.
نظر شما