پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸

مدیرکل کمیته امداد استان یزد:

۶۳ درصد کمک‌های نقدی نیکوکاران یزدی به‌صورت الکترونیکی پرداخت شد

۶۳ درصد کمک‌های نقدی نیکوکاران یزدی به‌صورت الکترونیکی پرداخت شد

یزد ـ مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: سال گذشته ۶۳ درصد از کمک‌های نقدی نیکوکاران یزدی به کمیته امداد از روش غیرحضوری و الکترونیکی بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد شجاعان با اشاره به رویکرد کمیته امداد در دریافت غیرحضوری و الکترونیکی کمک‌های مردمی در بخش‌های مختلف از جمله صدقات، زکات، اکرام ایتام، محسنین و طرح‌های مبتنی بر نیاز محرومان اظهار داشت: سال گذشته ۶۳ درصد از کمک‌های نقدی نیکوکاران یزدی به کمیته امداد از طریق روش غیرحضوری و الکترونیکی بوده است.

وی افزود: سال گذشته نیکوکاران یزدی ۲۷ میلیارد تومان به‌صورت نقدی در قالب طرح‌های مختلف به کمیته امداد پرداخت کردند که ۱۷ میلیارد تومان از این مبلغ به‌صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق کدهای دستوری تلفن همراه، اپلیکیشن‌های تلفن همراه، صدقه پیامکی، سامانه تلفنی نیکوکاری، دستگاه‌های عابر بانک، عملیات غیرحضوری انتقال وجه از طریق پایگاه‌های اینترنتی پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد ادامه داد: سال گذشته ۲۲ درصد پرداخت نقدی صدقات، ۶۷ درصد پرداخت نقدی زکات، ۹۹ درصد پرداخت نقدی اکرام ایتام و محسنین و همچنین ۶۶ درصد پرداخت نقدی کمک‌ها در قالب طرح‌های مبتنی بر نیاز محرومان توسط مردم خیراندیش استان یزد به شیوه غیرحضوری و الکترونیکی پرداخت شد.

وی یادآور شد: کد دستوری #۰۳۵*۸۸۷۷* تلفن همراه برای مشارکت در طرح‌های مختلف این نهاد و پرداخت آسان کمک‌های غیرحضوری در نظر گرفته شده است.

شجاعان افزود: مردم استان یزد با ارسال عدد یک به شماره ۸۸۷۷ از طریق تلفن همراه می‌توانند صدقه خود را روزانه به‌صورت کسر از شارژ و یا صورت‌حساب پایان دوره پرداخت کنند.

وی ادامه داد: سامانه ملی نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷ نیز برای سهولت در پرداخت کمک‌ها در نظر گرفته‌شده است و تلفن چهاررقمی ۱۸۱۱ آماده پاسخگویی به سوالات مردم نیک‌اندیش استان یزد در سراسر استان است.

شجاعان عنوان کرد: نیکوکاران می‌توانند از طریق وبگاه‌های Emdad.ir و mohsenin.ir و hamsofreh.ir نیز به نیازمندان واقعی جامعه کمک کنند.

کد خبر 4946593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha