پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی:

۲۲ تن انواع مواد مخدر در خراسان‌جنوبی کشف و ضبط شد

۲۲ تن انواع مواد مخدر در خراسان‌جنوبی کشف و ضبط شد

بیرجند-دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت:۲۲ تن انواع مواد مخدر طی سه ماهه سال جاری در خراسان جنوبی کشف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسنی‌مقدم صبح پنج شنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ۲۷۱ میلیون نفر در محدوده سنی ۱۵ تا ۶۴ سال در سراسر دنیا معتاد به انواع مختلف مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در شرایط فعلی ۸۰۰ نوع مواد مخدر وجود دارد، بیان‌کرد: مواد مخدر برای استکبار گران تبدیل به یک ابزار سیاسی و اقتصادی شده است که نسل‌ها را نابود می‌کند.

حسنی‌مقدم با اشاره به مشکل کاهش سن مصرف کنندگان مواد مخدر ادامه داد: شیوع اعتیاد به مواد مخدر در بین نوجوانان در جهان و در کشور ما بسیار نگران کننده است.

وی گفت: در سال گذشته در دنیا بر اثر سوء مصرف مواد مخدر ۵۸۵ هزار نفر فوت کرده‌اند که این آمار در کشور ما به حدود چهار هزار نفر می‌رسد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موارد مخدر خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه این آمار فوتی‌های بر اثر سوء مصرف مواد مخدر آمار رسمی اعلامی از سوی پزشکی قانونی است، بیان‌کرد: متأسفانه در برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای به راحتی مصرف برخی از موارد مخدر تبلیغ می‌شود.

حسنی‌مقدم با اشاره با افزایش سطح زیر کشت مواد مخدر در کشور افغانستان گفت: در حال حاضر مواد مخدر صنعتی نیز در کشور افغانستان تولید و از طریق کشور ما نیز متأسفانه ترانزیت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در سن ۱۵ تا ۶۴ در کشور ما حدود ۵.۴ درصد است، اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی نیز نرخ شیوع مصرف مواد مخدر در همین سن ۳.۷۸ است و حدود ۱۹ هزار معتاد در استان شناسایی شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: مصرف مواد مخدر آسیب‌های روانی و جسمی، اجتماعی و خانوادگی فراوانی دارد و ریشه بسیاری از جرایم را نیز باید مصرف مواد مخدر جست و جو کرد.

حسنی مقدم اظهار کرد: سال گذشته ۹۵۰ تن کشفیات مواد مخدر در کشور بوده که ۷۶ درصد فقط در استان‌های شرقی و جنوب شرقی کشف شده است.

وی بیان‌کرد: در سه ماهه اول سال ۹۹ حدود ۲۲ تن و در سال گذشته ۵۰ تن مواد مخدر در خراسان‌جنوبی کشف شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی یادآور شد: خوشبختانه از ابتدای سال تاکنون در حوزه مبارزه با مواد مخدر هیچ‌گونه خسارت انسانی از بین نیروهای پرتلاش نظامی و انتظامی نداشته‌ایم.

حسنی‌مقدم یادآور شد: در سال گذشته اقدامات درمانی برای ۲۷۷ کودک مبتلاء به اعتیاد و ۴۰۰ معتاد متجاهر پیگیری شد.

کد خبر 4958267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha