پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ مرداد ۱۳۹۹، ۶:۰۳

از سوی بانک مرکزی

دیروز ۲۳۵ میلیون دلار در سامانه نیما عرضه شد

دیروز ۲۳۵ میلیون دلار در سامانه نیما عرضه شد

طی دیروز در سامانه نیما ۲۳۵ میلیون دلار با نرخ ۱۸۵۰۰۰ ریال به ازای هر دلار (نرخ میانگین موزون معاملات) عرضه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه نیما امروز یکشنبه مورخ ۵ مرداد ماه ۱۳۹۹ بیش از ۲۳۵ میلیون دلار ارز عرضه شده است که میانگین موزون نرخ معاملات انجام شده حدود ۱۸۵,۰۰۰ ریال بوده است.

گفتنی است سامانه نیما با عنوان کامل «نظام یکپارچه‌ی معاملات ارزی» با هدف تسهیل تأمین ارز توسط بانک مرکزی راه‌اندازی شده است که از طریق آن خریداران (واردکنندگان) و فروشندگان (صادرکنندگان) ارز متناسب با نیازهای خود نسبت به انجام عملیات ارزی در محیط الکترونیک اقدام می‌کنند. بنابراین حجم و قیمت معاملات انجام شده در آن، در فرآیند تعیین نرخ ارز نقشی تعیین کننده دارد.

کد خبر 4983850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha