۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶

نماینده مردم قصرشیرین، گیلانغرب و سرپلذهاب در مجلس مطرح کرد:

ورود یک هیئت تصمیم ساز به منطقه برای تجدید نظر در سامانه گرمسیری

ورود یک هیئت تصمیم ساز به منطقه برای تجدید نظر در سامانه گرمسیری

کرمانشاه_ نماینده مردم قصرشیرین، گیلانغرب و سرپلذهاب در مجلس گفت: یک هیئت تصمیم ساز برای تجدید نظر در سامانه گرمسیری روز پنج شنبه به کرمانشاه سفر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار حیدری از ورود یک هیئت تصمیم ساز به منطقه برای بررسی پیشنهاد اصلاح و تجدید نظر در تخصیص منابع آبی سامانه گرمسیری خبر داد و اظهار داشت: پیرو طرح مطالبات مردمی و مشکلات موجود از طریق تریبون مجلس و ارائه ادله کارشناسی در کارگروه سامانه گرمسیری روز پنجشنبه هیئت مذکور وارد منطقه می‌شوند.

وی افزود: برنامه این هیئت رسیدگی به مشکلات و نارسایی‌های طرح سامانه گرمسیری، اصلاح و بهینه سازی مسیر این سامانه با هدف پوشش اراضی جا مانده و تغییر میزان تخصیص منابع آبی با در نظر گرفتن پتانسیل‌های منطقه است.

نماینده مردم قصرشیرین، گیلانغرب و سرپلذهاب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سامانه گرمسیری طرحی بزرگ و توسعه آفرین است و باید تلاش کنیم بهره برداری یکسان و بدون تبعیض از برکات و منافع آن را برای طیف گسترده‌تری از مردم فراهم شود.

کد خبر 4986121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha