۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲

طی سال جاری؛

۴هزار بازرسی و نمونه برداری از واحدهای صنفی یزد انجام شد

۴هزار بازرسی و نمونه برداری از واحدهای صنفی یزد انجام شد

یزد- مدیرکل استاندارد استان یزد از انجام بازرسی و نمونه برداری از ۴ هزار واحد صنفی از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه خبر داد.

محمدرضا زارع بنادکوکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازرسی و نمونه برداری‌های انجام شده اظهار داشت: هزار و ۸۵ مورد از بازرسی‌های انجام شده مربوط به نمونه برداری از واحدهای تولیدی تحت پوشش سطح استان است که از این واحدها ۴۲۳ مورد نیز بازرسی صورت گرفته است.

وی افزود: ارزیابی انطباق کالاهای تولیدی با استانداردهای پذیرفته شده و ملی شرح وظیفه‌ای تکلیفی است، که قانونگذار برای مجریان استاندارد مشخص کرده است، که بر این اساس، از دیگر اقدامات انجام شده، اجرای طرح طاها (طرح اجرای هماهنگ استاندارد) است.

وی تصریح کرد: در راستای طرح طاها و در مدت چهار ماه اول سال، ۲ هزار و ۸۰۵ مورد بازرسی و نمونه برداری نیز از واحدهای صنفی سطح بازار استان انجام شده است که اجرای این طرح، مستلزم وجود تکالیف، ابلاغ اعتبارات، شرایط و زمینه‌های لازم است.

مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: از مجموع آزمون‌های انجام شده روی نمونه‌های اخذ شده از واحدهای تولیدی و صنفی به منظور سنجش میزان ارزیابی انطباق کالاها با استانداردهای ملی مربوطه ۷۹۹ مورد انطباق داشته‌ایم که البته ۱۸۱ مورد هم مغایرت مشاهده شده که مراتب تذکر و اخطارهای لازم انجام شده است.

زارع بنادکوکی در پایان در توضیح طرح طاها بیان کرد: این طرح از سال ۱۳۸۴ به صورت کشوری و سراسری اجرایی شده که علاوه بر بازرسی و نمونه برداری از خط تولید و انبار کارخانه‌ها، در قالب طرح طاها، کالاهای مشمول استاندارد اجباری در مراکز توزیع و فروش نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می‌گیرند.

کد خبر 4988747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha