پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹

جانشین استاندار در ستاد استانی مدیریت کرونا:

حداکثر زمان برگزاری مراسم های محرم در استان فارس ۲ ساعت است

حداکثر زمان برگزاری مراسم های محرم در استان فارس ۲ ساعت است

شیراز- جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: حداکثر زمانی که در ماه محرم هیئت‌های مذهبی می‌توانند نسبت به برگزاری مراسم اقدام کنند ۲ ساعت است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا قاسمپور یکشنبه شب در گردهمایی مدیران هیئات مذهبی استان بیان کرد: نماینده ولی فقیه در استان فارس اولین نماینده در کشور بود که بر اجرایی کردن مصوبات تاکید کردند.

وی اضافه کرد: رعایت بهداشت فردی و اجتماعی اصلی ترین شاخصه در برگزاری مراسم‌های مذهبی در ماه محرم است و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک اصلی ترین لازمه برگزاری مراسم‌های مذهبی است.

قاسم پور تاکید کرد: با توجه به معنویات مقام معظم رهبری مراسم‌های مذهبی در محرم امسال به گونه‌ای دیگر نسبت به سالیان گذشته برگزار خواهد شد.

او با تشریح وضعیت استان در کشور متذکر شد: تا پایان خرداد ماه فارس اولین استان کشور از نظر ابتلاء، بستری و فوتی کرونا در سطح کشور بود و کمترین آمارها را داشته‌ایم اما عدم توجه به مسائل بهداشتی باعث شد در خرداد و تیر ماه شاهد افزایش آمارها باشیم.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت کرونا یادآور شد: در برگزاری مراسم‌ها رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی لازم الاجرا است و برگزاری مراسم‌ها باید در فضای باز انجام شود.

او با اشاره به اینکه ١۴٠٠ بقاع متبرکه در استان طی ماه محرم تعطیل خواهد بود افزود: ماده ضدعفونی‌کننده و تأمین ماسک و دستکش توسط سازمان صمت در اختیار هیأت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه مراسم‌ها حداکثر دو ساعت خواهد بود تصریح کرد: در صورت عدم رعایت مسائل بهداشتی در مرحله اول نسبت به تذکر به هیأت‌های مذهبی اقدام خواهد شد پس از این موضوع نسبت به توبیخ و پس از آن نیز نسبت به لغو مجوز هیأت اقدام می‌شود.

او ادامه داد: شیوه نامه‌های بهداشتی توسط علوم پزشکی ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 4994594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha