پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰

شهردار کرمان خبر داد:

پیشرفت مطلوب آماده‌سازی آرامستان جدید شهر کرمان

پیشرفت مطلوب آماده‌سازی آرامستان جدید شهر کرمان

کرمان - شهردار کرمان از پیشرفت مطلوب آماده‌سازی آرامستان جدید شهر کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، سیدمهران عالم‌زاده در نشست عمومی شورای اسلامی شهر کرمان، با اشاره به بازدید از روند پیشرفت آرامستان جدید کرمان، یادآور شد: روز گذشته نیز جلسه‌ای در این خصوص با معاون امور عمرانی استاندار داشتیم.

وی ادامه داد: ساخت یکی از گلبرگ‌های آرامستان شروع شده، خاک‌برداری گلبرگ اول ظرف ۱۰ روز آینده به پایان می‌رسد و ردیف‌گذاری و نصب قبور پیش‌ساخته نیز آغاز خواهد شد.

شهردار کرمان با اشاره به مزایده‌ای که اخیراً برای پیش‌فروش محل دفن اموات برگزار شد و بالا بودن قیمت قبور، بیان کرد: مزایده و پیش‌فروش، مربوط به قبوری بود که موقیعت ویژه‌ای دارند؛ بنابراین، برای جلوگیری از رانت و فساد، از شورا مجوز گرفتیم تا این قبور در قالب مزایده واگذار شوند.

وی اظهار کرد: فروش قبور براساس حداقل قیمت هم‌چنان وجود دارد و در نرخ قبور عادی تغییری ایجاد نشده است.

شهردار کرمان بیان کرد: درخصوص ساخت پارک گردشگری و پیاده‌راه سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی، جلسه‌ای با استاندار داشتیم که قرار شد استاندار هم در این خصوص ورود کند و با محوریت شهرداری از مشارکت سرمایه‌گذاران استفاده شود.

عالم‌زاده اظهار کرد: با توجه به انتخاب شهر کرمان به‌عنوان شهر پایلوت دوستدار کودک، پنج‌شنبۀ هفته گذشته، نخستین کارگاه طراحی فضاهای شهری با مشارکت سازمان شهرداری و دهیاری‌های کشور به‌صورت حضوری و آنلاین در کرمان برگزار شد که بازخورد مطلوبی داشت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال‌جاری ساخت پنج پارک ویژۀ کودکان در پنج منطقۀ شهر کرمان در دستور کار قرار دارد، برگزاری چنین کارگاه آموزشی ضرورت داشت.

شهردار کرمان ضمن ابراز امیدواری برای پیوستن شهر کرمان به جرگۀ شهرهای دوستدار کودک جهان بیان کرد: علاوه بر اینکه در حال مناسب‌سازی فضاهای شهری برای استفادۀ افراد دارای معلولیت هستیم، تمام فضاهای شهری را برای استفادۀ ایمن کودکان نیز متناسب با استانداردهای تعریف‌شده، مناسب‌سازی خواهیم کرد.

عالم‌زاده یادآور شد: امروز زهرا موسی‌پور به‌عنوان مشاور شهردار در امور اجتماعی و مشارکت‌های عالم‌المنفعۀ شهرداری، انتخاب و معرفی شدند که امیدواریم بتوانیم از تجربیاتی که ایشان در این زمینه دارند، بهره ببریم.

وی درخصوص الزام سازمان نظام مهندسی ساختمان به استفاده از مجری ذی‌صلاح درخصوص صدور پروانۀ برخی گروه‌های ساختمانی بیان کرد: با توجه به اینکه مردم بلاتکلیف‌اند و ما هم در زمینۀ صدور پروانه ساختمانی دچار مشکل شده‌ایم، در جلسۀ آتی هیأت چهارنفره که در دفتر معاونت امور عمرانی استانداری برگزار می‌شود، مصوبۀ کمیسیون معماری و شهرسازی شورا را مطرح می‌کنیم تا با توجه به آن تصمیم گرفته شود؛ ضمن اینکه شهرداری در هر صورت براساس قانون عمل خواهد کرد.

وی ضمن تشکر از معاونان فنی و عمرانی، خدمات شهری و مالی و اقتصادی شهرداری و کارشناسان مربوط که در بهسازی ساختمان جدید شورا نقش ویژه‌ای داشتند، گفت: سعی کردیم ساختمان جدید شورای شهر واقع در خیابان سپه با حداقل تغییرات و هزینه بهسازی شود، تمام کارها اصولی باشد و از دوباره‌کاری جلوگیری شود.

کد خبر 5024923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۶
      0 0
      درشهرک الغدیر کرمان غدیر 2و3وشهرک شهرداری که به اسم خود شهرداری هست هیچ پارک وفضای سبزی وجود ندارد