پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۱۰

در هفته دفاع مقدس؛

۱۸ واحد مسکن محرومان در شهرستان رودسر واگذار می شود

۱۸ واحد مسکن محرومان در شهرستان رودسر واگذار می شود

رودسر- فرمانده سپاه ناحیه رودسر گفت: همزمان با هفته دفاع مقدس ۱۸ واحد مسکن محرومان در این شهرستان به صاحبانشان تحویل داده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد اسماعیل حسنی پیش از ظهر یکشنبه در نشست با خبرنگاران، اظهار کرد: در طول هفته دفاع مقدس اجرای بیش از ۲۴۰ برنامه فرهنگی، ورزشی، هنری و اجتماعی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه در این هفته ۱۸ مسکن محروم با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد ریال تکمیل و به صاحبانشان تحویل داده می‌شود، گفت: بهره برداری از سه پایگاه مقاومت بسیج، برگزاری مسابقات کتابخوانی، تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس، نشست‌های بصیرتی، مسابقات ورزشی، عصری با خاطره، ویزیت رایگان بیماران بخشی از برنامه‌های این هفته در رودسر است.

فرمانده سپاه ناحیه رودسر با اشاره به نقش و رسالت خبرنگاران در روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه در زمینه دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس، افزود: خدمات و دستاوردهای نظام و انتقال آن به نسل‌های آینده امروز وظیفه همگان است.

وی، با بیان اینکه جوانان امروز درک صحیحی از شرایط و دوران دفاع مقدس ندارند، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا فرهنگ ناب دفاع مقدس را به نسل جوان ارائه داده و بستر نهادینه‌سازی ارزش‌های والایی چون جهاد و شهادت را فراهم کنیم.

کد خبر 5028356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha