پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰

آیت الله محمودی گلپایگانی:

مشکلات معیشتی مردم را آزار می دهد/راه حل عبور از تنگناها در داخل

مشکلات معیشتی مردم را آزار می دهد/راه حل عبور از تنگناها در داخل

ورامین- امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین با بیان این که مشکلات معیشتی مردم را آزار می دهد، خطاب به مسئولان گفت: راه حل عبور از تنگناها تکیه بر توان داخلی و تقویت تولید است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی در پیامی که تحت عنوان پیام جمعه منتشر کرد، طی سخنانی با اشاره به اربعین حسینی گفت: برگزاری پرشور زیارت از راه دور سبب شد، تا بسیاری از عزیزان توفیق زیارت امام حسین (ع) را پیدا کنند.

وی اربعین را در پیام رسانی عاشورا بسیار مؤثر دانست و افزود: خوشا به حال کسانی که برای بزرگداشت این روز بزرگ تلاش کرده و می‌کنند، همه باید از سیره ائمه معصومین (ع) پیروی کرده و به آن بزرگواران اقتدا کنیم، انقلاب اسلامی ریشه در عاشورا دارد و شهدای ما پیرو مکتب حسینی هستند.

امام جمعه ورامین به دشمنی‌ها علیه انقلاب و نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز دشمنی‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای مشهود است و د این عرصه خانواده‌ها وظایف سنگینی دارند، که باید با تمسک به قرآن و عترت، جامعه را بیدار ساخته و خطرات فرهنگی و اخلاقی را دفع کنند.

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین خطاب به مسئولان گفت: مشکلات اقتصادی مردم را آزار می‌دهد، اکنون بسیاری از مردم دچار مشکلات و تنگناهای معیشتی هستند، یقیناً می‌توان با توکل به خدا و تلاش بیشتر بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی اتحاد در انجام امور را بسیار توصیف کرد و گفت: باید همه دست در دست یکدیگر دهیم و جهت رفع مشکلات و تقویت تولید داخلی تلاش بیشتری کنیم، تا اقتدار و عزت کشور روزافزون شود.

باسابقه‌ترین امام جمعه کشور در ادامه با سفارش بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی خطاب به مردم گفت: اگر بخواهیم، شر این بیماری کنده شود، راهی جز رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نداریم.

محمودی گلپایگانی ضمن تقدیر از زحمات کادر درمان اضافه کرد: امیدوارم خداوند به پزشکان و پرستاران اجر و پاداش عنایت کند.

کد خبر 5043704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha