۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹

رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش فارس خبر داد:

‌اهدای کتاب به مدارس در قالب پویش «نذر دانایی» در استان فارس

‌اهدای کتاب به مدارس در قالب پویش «نذر دانایی» در استان فارس

‌شیراز- رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش فارس از اهدای کتاب به مدارس در استان فارس در قالب پویش «نذر دانایی» خبر داد.

‌به گزارش خبرنگار مهر، سعید خادمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۲۳ پایگاه جمع آوری کتاب در اجرای طرح پویش نذر دانایی حاضر هستند، گفت: در فاز نخست پویش نذر دانایی ۱۴۴۰ دانشنامه به ارزش ۳۶ میلیون تومان را آماده کردیم.

وی ادامه داد: در فاز دوم رشد هزار درصدی داشتیم و ۱۴ هزار جلد کتاب با مشارکت خیرین تهیه کردیم که در ۶۰ کانون فرهنگی تربیتی توزیع شد.

رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش فارس با اعلام اینکه ۸۰۹ مدرسه دختران استان فاقد کتابخانه است، گفت: ۱۵۵۱ مدرسه دختران داریم که اغلب دارای کتابخانه مستقل نیست.

وی با این حال از وجود ۱۷۱۸ مدرسه مستقل پسرانه خبر داد که از این تعداد، ۸۸۹ مدرسه فاقد کتابخانه هستند.

به گفته خادمی، ۱۵۷۵ مدرسه مختلط در استان فارس به آموزش می‌پردازند که ۵۳۳ باب آن فاقد کتابخانه است.

رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش فارس در ادامه آمار کتابهای موجود در کتابخانه مدارس استان را ۶ میلیون و ۳۶۹ هزار ۹۶۹ جلد عنوان کرد و گفت: در پویش نذر دانایی فکر می‌کردیم به یکصد هزار جلد خواهیم رسید اما از ۱۴۰ هزار جلد کتاب گذر خواهیم کرد.

وی همچنین اعلام کرد: از فروردین تا خرداد سال جاری ۱۳۱ هزار ۷۶۶ کتاب به کتابخانه های مدارس افزوده شد و اکنون به ازای هر دانش آموز ۷ جلد کتاب در مدارس وجود دارد.

رئیس اداره فرهنگی هنری اداره کل آموزش و پرورش فارس ابراز امیدواری کرد که ۲۵۵ کتابخانه در سراسر استان در مناطق محروم و عشایری دایر شود، بنابر این نیاز است که کتاب از سوی مردم تأمین و تجهیزات و قفسه توسط استانداری و نوسازی مدارس تأمین شود.

خادمی در ادامه در رابطه با جشنواره‌های متعددی که در آموزش و پرورش فارس برگزار می‌شود، گفت: با برپایی این رویدادها، یک جهاد پرورشی و فرهنگی شکل گرفته است.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم جشنواره بین المللی شاهنامه خوانی با همکاری وزارت آموزش و پرورش برای اولین بار در سال جاری برگزار شود.

خادمی همچنین در پیوند با یادروز حافظ اعلام کرد: در راستای برنامه‌های یادروز حافظ ۲۰ غزل حافظ برای اولین جشنواره غزل خوانی در اختیار دانش آموزان گرفت و در ۴ رشته خوشنویسی، نقاشی، روان خوانی و آوا خوانی برگزار شد.

کد خبر 5047275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha