پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷

فرمانده سپاه ثارالله کرمان:

بسته های معیشتی بین ۶۲ هزار خانواده کرمانی توزیع می شود

بسته های معیشتی بین ۶۲ هزار خانواده کرمانی توزیع می شود

کرمان - فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اجرای فاز دو مرحله سوم کمک‌های مومنانه طی هفته بسیج گفت: بر این اساس بسته های معیشتی بین ۶۲ هزار خانواده کرمانی توزیع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین معروفی صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: در هفته بسیج فاز دو مرحله سوم کمک‌های مومنانه انجام می‌شود فاز اول آن در هفته وحدت بود، فاز دو آن در هفته بسیج است.

وی با بیان اینکه مرحله سوم کمک‌های مومنانه با فاز اول و دوم آن متفاوت است، افزود: در این فاز علاوه بر کمک‌های معیشتی حوزه اشتغال، حوزه ازدواج آسان، حوزه جهیزیه و حوزه آزادی زندانی‌های غیر عمد هم جزو برنامه‌ها قرار دارد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: طی دو سه روز آینده در حوزه جهیزیه و آزادی زندان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

معروفی تصریح کرد: در فاز دوم هماهنگی فی ما بین سپاه و بسیج، آستان قدس رضوی و بنیاد علوی در مجموع ۱۴ هزار و ۳۰۰ بسته (هر بسته معیشتی بین ۳۵۰ تا ۳۷۰ هزار تومان) جمعاً قریب به ۵ میلیارد تومان توزیع خواهد شد که این بسته‌ها شامل برنج ایرانی و برنج هندی، حبوبات، سویا، چای، ماکارونی، روغن و رب گوجه فرنگی به علاوه ۶۵۰ کیسه آرد می‌باشد که متعلق به جنوب استان است.

وی گفت: توزیع این بسته‌ها بر اساس شناسایی از قبل انجام شده در استان می‌باشد ۶۲ هزار خانواده شناسایی شده‌اند ضمن اینکه این مرحله توزیع با مراحل قبلی متفاوت است و بر اساس طرح شهید حاج قاسم سلیمانی که برای قطع زنجیره ویروس کرونا بین سازمان بسیج، بنیاد و وزارت بهداشت بسته شده، توزیع کمک‌ها به صورت محله‌محور است.

معروفی یادآور شد: توزیع کمک‌های این مرحله در مناطقی خواهد بود که مردم آن مناطق آسیب بیشتری از ویروس کرونا دیده‌اند بنابراین در راستای طرح شهید سلیمانی به خانواده‌های که درگیر مشکلاتی بیشتری ناشی از ویروس کرونا شده‌اند کمک‌ها توزیع می‌شود تا با ماندن در خانه مشکل معیشتی نداشته باشند و همچنین بتوانند به قطع زنجیره کرونا در استان کمک کنند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار داشت: فاز دوم این مرحله با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط سپاه، بسیج و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شده در مرکز با همکاری رده‌های حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام و… تا زمانی که ما درگیر ویروس منحوس کرونا هستیم و مردم نجیب و عزیز ما نیاز به کمک داشته باشند با رعایت کرامت این کمک‌های همچنان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: علاوه بر رده‌های حمایتی و مسئولان، از خیران و مردم استان کرمان هم انتظار داریم که انفاق‌های خود را در این مرحله رها نکنند و اصرار هم داریم که عین همان انفاق مدنظر خیران را در شبکه توزیع کنیم مثلاً اگر کسی قصد انجام دادن انفاق و یا نذری را انجام دهد مثل ذبح کردن گوسفند، گاو و یا شتر ما همان را توزیع خواهیم کرد.

معروفی ابراز داشت: از مردم و خیر استان تقاضا دارم که در این شرایط به کمک نیازمندان بیایند تا حداقل اندکی از آلام مردم آسیب دیده از کرونا را کاهش دهیم امیدواریم بتوانیم در این راه که فرمان و نظر مقام معظم رهبری است موفق عمل کنیم.

همچنین سعید کاظمی نماینده استان قدس رضوی در کرمان نیز در خصوص نگاه آستان قدس به آسیب‌دیدگان از ویروس کرونا بیان داشت: همه ما در این مجموعه (آستان قدس رضوی، سپاه، بسیج و مجموعه‌های دیگر) تحت فرمان و بر اساس منویات مقام معظم رهبری کار را انجام می‌دهیم ضمن اینکه دغدغه ایشان در حال حاضر رفع مشکلات و گرفتاری‌های مردم آسیب دیده از کرونا است.

وی افزود: بنیاد کرامت آستان قدس رضوی نیز در این مرحله و مراحل قبل و در مراحل بعد در آینده سعی می‌کند حضور داشته باشد و به اندازه‌ای که بتواند بخشی از مشکلات مردم را حل کند در این طرح مومنانه شرکت می‌کند.

کاظمی گفت: پیرو سخنان سردار معروفی من نیز تاکید می‌کنم تا خیران و مردم که قصد انجام کار خیر دارند و علاقمند هستند تا این کمک به دست افراد نیازمند برسد به این مجموعه بپیوندند تا کمک‌های آنها به صورت سازماندهی شده به دست افراد نیازمند برسد.

کد خبر 5079374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ستایش IR ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
      0 0
      بنظرتون شناسایی میکنین اونایی که نیازمندن؟کمیته امدادیا بهزیستی ها کسی هست حمایتشون کنه یه بازنشسته که حقوقش بستن برا دادگاه و بدیهای بانکش و خانوادش کرونا گرفتن از کجا باید خرج زندگیشو در بیاره و از خونه هم بیرون نیان بنظرتون این مرگ تدریجی نیست؟حالا کی احتیاج به کمک داره؟وجدانتون حکم قرار بدین