پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۵

با صدور بیانه‌ای؛

راهنمایان گردشگری خواستار برخورد با بلاگر هنجارشکن شدند

 راهنمایان گردشگری خواستار برخورد با بلاگر هنجارشکن شدند

انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان تهران در بیانیه ای رفتار یکی از راهنمایان و اینفلوئنسرهای گردشگری را در استان سیستان و بلوچستان محکوم کرد و خواستار برخورد با آن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در بیانیه انجمن صنفی راهنمایان گردشگری آمده است: راهنمایان گردشگری با توجه به آموزش‌های کسب کرده و علاقه به تاریخ و بیعت کشور همیشه سعی به ارائه توضیحات موثق درباره تاریخ و فرهنگ ایران عزیز می‌کنند و کلیه اصول حرفه‌ای را درباره جامعه میزبان و مهمان رعایت می‌کنند. تصرف در آثار تاریخی و دست زدن به الحاقات باستانی و محیط زیستی پیرامونی هر اثر باستانی نیز خط قرمزی است که راهنمایان گردشگری خود را ملزم به رعایت کامل آن می‌دانند. انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان تهران ضمن محکوم کردن حرکت سخیف صورت گرفته توسط یکی از این افراد به اصطلاح اینفلوئنسر در یکی از سایت‌های گردشگری استان سیستان و بلوچستان که موجب ناراحتی افکار عمومی شده برائت راهنمایان گردشگری را از اینگونه اقدامات حقیر اعلام کرده و از مراجع ذی صلاح تقاضای رسیدگی جدی با این موضوع را دارد. امیدواریم پس از این آبروی ارزشمند راهنمایان گردشگری اینچنین بازیچه افراد نالایق قرار نگیرد.

کد خبر 5089848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha