پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷

مدیرکل راهداری البرز خبر داد؛

ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج

ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج

کرج - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: ترافیک در آزادراه تهران - کرج حدفاصل شهرک جهان نما تا پل فردیس و محدوده‌های ساسانی و پایانه شهید کلانتری سنگین است.

گودرز محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای استان البرز اظهار کرد: ترافیک در آزادراه تهران - کرج حدفاصل شهرک جهان نما تا پل فردیس و محدوده‌های ساسانی و پایانه شهید کلانتری سنگین است.

وی با اشاره به تردد روان در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال بیان کرد: وضعیت این دو محور در حال حاضر عادی است و هیچ‌گونه بارشی در آنها وجود ندارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز تصریح کرد: ترافیک در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا امامزاده طاهر و حدفاصل ساسانی تا پل فردیس سنگین است.

وی متذکر شد: ترافیک در محورهای استان روان است و هیچکدام از این محورها مسدود نیست.

کد خبر 5107204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha