پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ دی ۱۳۹۹، ۲۳:۴۶

مدیرکل منابع طبیعی اردبیل خبر داد؛

آتش سوزی در منطقه حیران مهار شد

آتش سوزی در منطقه حیران مهار شد

اردبیل – مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: با تلاش ماموران منابع طبیعی استان گیلان و اردبیل آتش سوزی در منطقه حیران مهار شد.

شهامت هدایت در گفت و گو با خبرنگار مهر از مهار آتش سوزی در منطقه حیران خبر داد و گفت: از عصر امروز گزارش آتش سوزی در در منطقه حیران مربوط به حوزه گیلان رخ داد که بلافاصله نیروی‌های یگان حفاظت منابع طبیعی اردبیل برای کمک به مقابله با سرایت و گسترش زبانه‌های آتش به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: ۶ اکیپ آتش نشانی و امدادی شامل ۲۰ نفر از نیروهای زبده مهار آتش سوزی در جنگل‌های با تجهیزات پیشرفته از استان اردبیل در این عملیات اطفای حریق حضور داشتند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل خاطرنشان کرد: با تلاش مأموران منابع طبیعی استان گیلان که از ساعات اولیه سرایت آتش از حوزه جمهوری آذربایجان حضور داشتند و نیز مشارکت اکیپ‌های اردبیل آتش سوزی در منطقه حیران مهار شد.

هدایت از آماده باش کامل نیروهای منابع طبیعی به صورت ۲۴ ساعته خبر داد و گفت: با توجه به شرایط جوی و وزش باد آماده مقابله با هر گونه احتمال از سرگیری آتش سوزی در منطقه حیران هستیم و در حفاظت از ثروت خدادادی از هیچ گونه تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

وی از ایثار و از خودگذشتگی مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی استان اردبیل قدردانی کرد و افزود: این نیروها به صورت شبانه روزی از جنگل‌ها و مراتع استان حفاظت و نگهبانی می‌کنند ولی همکاری همه آحاد جامعه در نگهداری از این منابع ضروری است.

کد خبر 5122950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha