به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز کردستان، بهمن مرادنیا چهارشنبه شب در جلسه امضای تفاهم نامه توسعه و به روز رسانی زیر ساختهای صدا و سیما و تکمیل شبکههای دیجیتال و رادیویی استان با معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی گفت: استان کردستان شرایط خاص خود را دارد و این استان نیاز دارد تا از طریق رسانه ملی به خوبی در سطح ملی معرفی شود.
وی شرایط توپوگرافی استان را یک مشکل جدی در توسعه زیرساختهای صدا و سیما عنوان کرد و گفت: علیرغم کارهای بسیار زیادی که در بخش ارتباطات و اینترنت در استان انجام شده به دلیل وضعیت توپوگرافی آن هنوز رضایت نسبی در میان مردم حاصل نشده است و این مشکل نیز در ایجاد زیرساختهای صدا و سیما وجود دارد.
مرادنیا با بیان اینکه هم اکنون ۵۲ شبکه با زبان کردی در خارج از مرزها برنامه پخش میکنند و صدا و سیما نیز باید توانایی مقابله با این برنامهها را باید داشته باشد، افزود: اگر هم اکنون صدا و سیمای استان توانسته ٨۰ درصد مخاطب داشته باشد نشان تلاش مدیریت، بدنه کارشناسی و برنامه سازان آن است و این نگاه باید تقویت شود.
استاندار کردستان اضافه کرد: ما به عنوان دولت در استان میان خود و صداوسیما فاصلهای احساس نمیکنیم و از هر امکانی برای تقویت رسانه ملی بهره خواهیم گرفت.
معاون توسعه و فناوری سازمان صداوسیما هم در این مراسم رسالت اصلی این سازمان را توزیع پراکنده امکانات و زیر ساختهای رسانهای در سراسر کشور عنوان کرد و گفت: خوشبختانه صداوسیمای مرکز کردستان در بسیاری از شاخصها جز مراکز برتر کشور است.
علی دادی افزود: پوشش دیجیتال در کردستان حدود ۹۹ درصد است که بالاتر از میانگین کشوری است.
بهرام نصرالهی زاده رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم از رسانه به عنوان ابزار توسعه یاد کرد و گفت: مبلغ کلی این تفاهم نامه ۴۴۰ میلیارد ریال است که ۵۰ درصد آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و با هدف ارتقا شاخصهای دیجیتال و زیرساختهای رسانه ملی در استان پرداخت میشود.
جعفر عبدالملکی مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم با اشاره به اینکه هم اکنون ۴۱۵ ایستگاه تلویزیونی در استان وجود دارد که ۳۶۵ ایستگاه آن دیجیتال است گفت: برای مقابله با هجمهی فرهنگی و رقابت با شبکههای معاند باید زیرساختهای رسانهای صداوسیمای مرکز کردستان تقویت شود.
نظر شما