۶ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۳۲

گفتگوی مهر؛

۲۱۰ محکوم جرائم غیرعمد در استان مرکزی آزاد شدند

۲۱۰ محکوم جرائم غیرعمد در استان مرکزی آزاد شدند

اراک- مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد استان مرکزی از آزادی ۲۱۰ نفر از محکومین جرایم غیرعمد این استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

محمدحسن حسین بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: رقم کل بدهی این زندانیان بالغ بر ۵۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که نزدیک به ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن با دعوت از شکایت کنندگان بخشیده شد.

حسین بیگی افزود: نزدیک به ۳۷ میلیارد تومان بابت اعسار زندانیان پذیرفته شده و نیز ۱.۵ میلیارد تومان توسط مددجویان برای پرداخت مطالبات شاکیانشان تأمین شده است و توانستیم برای حل پرونده‌های آن‌ها ورود پیدا کنیم.

مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند جرایم غیر عمد استان مرکزی افزود: بالغ بر ۷۶۰ میلیون تومان از محل تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

به گفته وی در مجموع بالغ بر چهار میلیارد تومان از سوی ستاد دیه کشور نیز به صورت بلاعوض بابت آزادی زندانیان جرایم غیر عمد استان پرداخت شده است.

حسین بیگی گفت: در حال حاضر ۱۱۹ محکوم جرایم غیر عمد در زندان‌های استان با رقم بدهی ۶۹ میلیارد تومان در استان وجود دارد.

مدیر نمایندگی ستاد رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند جرایم غیر عمد استان مرکزی اظهار کرد: خیرین و مردم می‌توانند از طریق شماره حساب جاری ۰۲۱۶۲۶۸۶۸۷۰۰۱ نزد بانک ملی ایران به نام نمایندگی ستاد دیه استان مرکزی نسبت به پرداخت کمک‌های نقدی خود برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد استان مرکزی اقدام کنند.

کد مطلب 5129506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha