پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۴۷

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر اردبیل:

۶۰۰ معتاد متجاهر در استان اردبیل ساماندهی می شوند

۶۰۰ معتاد متجاهر در استان اردبیل ساماندهی می شوند

اردبیل - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: در اردبیل ۶۰۰ معتاد متجاهر شناسایی شده و علاوه بر اختصاص مکان اسکان، زمینه درمان و اشتغال این افراد فراهم می شود.

بهنام بهشتی در گفت و گو با خبرنگار مهر، به افتتاح اولین مرکز درمان و باز توانی جامع اعتیاد در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: زمین احداثی این مرکز با مشارکت استانداری و بهزیستی استان اردبیل خریداری شده و شورای مبارزه با مواد مخدر نیز در جهت تجهیز و راه اندازی این مرکز ۲ میلیارد تومان اختصاص داده است.

وی از همکاری و مساعدت سایر دستگاه‌های اجرایی برای تجهیز و تکمیل امکانات این مرکز قدردانی کرد و افزود: ۳۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی و با تخصیص ویژه فرمانداری اردبیل هزینه شده و اداره کل ورزش و جوانان نیز در جهت ایجاد اتاق ورزش و تجهیز امکانات ورزشی این مرکز گام‌های بسیار مؤثری را برداشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل از راه اندازی بخش دندانپزشکی و امکانات ویژه درمانی و بهداشتی در این مرکز نیز خبر داد و گفت: در تلاش هستیم ضمن تکمیل کادر درمانی این مرکز، زمینه کار آموزی و گذراندن طرح‌های جامع روانشناسی بالینی و مشاوره را توسط دانشجویان و اساتید برجسته استان اردبیل فراهم کنیم.

مرکز درمان و باز توانی اعتیاد اردبیل تبدیل به مرکز کارآموزی می‌شود

بهشتی در ادامه با بیان اینکه این مرکز با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و تسریع در روند درمان معتادین استان اردبیل راه اندازی شده است اظهار کرد: علاوه بر ادامه روند درمان زمینه اشتغال و کار آموزی افراد نیز فراهم می‌شود و در این زمینه با سازمان فنی و حرفه ای استان تفاهم نامه‌ای انعقاد شده است تا آموزش‌های لازم کار آموزی در این مرکز آغاز شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون به همت خیرین و سازمان فنی و حرفه ای استان، کارگاه آموزش نجاری و قالی بافی دایر شده و در تلاش هستیم تا ضمن تولید محصولات، زمینه فروش و کسب در آمد را نیز فراهم کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل انجام طرح‌های مناسب فرهنگی و انگیزشی را در جهت تسریع درمان معتادان در این مرکز بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: به زودی کتابخانه ای از طریق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دایر خواهد شد و در برنامه سال آینده در نظر داریم تئاتر و اجرای صحنه را در این مرکز فعال کنیم.

کاهش آسیب‌های اجتماعی و مقابله با مواد مخدر باید از خانواده آغاز شود

بهشتی به نقش مهم و تعیین کننده خانواده‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد در جوانان اشاره کرد و افزود: اقدامات بازدارنده و پیشگیری از اعتیاد باید از بستر خانواده‌ها آغاز شود و والدین در صورت مشاهده هر گونه مواد مخدر یا ارتباط با دوستان باید به حمایت و درمان جوانان بپردازند.

وی تعداد معتادین متجاهر در استان اردبیل را ۶۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: این دسته از معتادین با توجه به عدم حمایت از خانواده متجاهر و بی خانمان هستند و در راستای حمایت و درمان این افراد مرکز اسکان و ارائه خدمات رفاهی اولیه ایجاد شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل بیان کرد: در تلاش هستیم علاوه بر شناسایی معتادین متجاهر در استان اردبیل زمینه ساماندهی و درمان را به تدریج انجام داده و با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و واحدهای تولیدی زمینه ورود این افراد را به عرصه اشتغال فراهم شود.

بهشتی با اشاره به اینکه افراد اگر بعد از درمان وارد کسب و کار شوند احتمال بازگشت به اعتیاد و یا انجام برخی جرایم نظیر سرقت در آنها کاهش می‌یابد افزود: امیدواریم با کمک و مشارکت خیرین و کار آفرینان استان، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و آمار اعتیاد در استان اردبیل باشیم.

کد خبر 5139456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha