۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۴۳

طبق آخرین آمارها؛

۱۵۴ نفر برای انتخابات شورای اسلامی در استان سمنان ثبت‌نام کردند

۱۵۴ نفر برای انتخابات شورای اسلامی در استان سمنان ثبت‌نام کردند

سمنان- طبق آخرین آمارها از ستاد انتخابات استان سمنان تا پایان پنجمین روز ثبت نام داوطلبان حضور در انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاهای استان، ۱۵۴ نفر ثبت‌نام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ستاد انتخابات استان سمنان اعلام کرد در خاتمه پنجمین روز ثبت نام از داوطلبان حضور در انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاهای استان ۱۵۴ نفر در مجموع ثبت نام کردند که بیشترین آن‌ها مختص به روستاها بوده است.

تعداد ثبت نام شدگان برای انتخابات شورای اسلامی پیش رو در حالی به عدد ۱۵۴ رسیده که روز گذشته نیز ۵۶ نفر نام نویسی کرده بودند.

از مجموع افراد داوطلب که تاکنون ثبت نام کردند ۱۰ نفر کاردانی، ۸۱ نفر مدرک کارشناسی، ۵۷ نفر ارشد و سه نفر دکترا دارند همچنین سه نفر نیز تحصیلات حوزوی ارائه کرده‌اند که از این بین ۱۴۰ نفر مرد و ۱۴ نفر زن هستند.

طول مدت ثبت نام هفت روز و از ساعت هشت صبح الی ۱۸ است و داوطلبان در این بازه زمانی می‌بایست یا به صورت حضوری و یا به صورت الکترونیکی در انتخابات ثبت نام کنند.

۲۸۱ روستا و ۲۱ شهر استان سمنان دارای شورای اسلامی هستند که اعضای آن‌ها توسط مردم در انتخابات سال ۱۴۰۰ تعیین می‌شود.

به علت شرایط کرونایی و پرهیز از ازدحام، ستاد انتخابات استان سمنان تاکید دارد که داوطلبان به صورت غیرحضوری و با استفاده از اپلیکیشن موبایلی، رایانه‌های شخصی و یا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

یکی دیگر از تأکیدات ستاد انتخابات این است که داوطلبان حضور در انتخابات هر چه زودتر برای ثبت نام اقدام کرده و فرصت را به روزهای پایانی واگذار نکنند.

کد خبر 5169886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha