به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی قرارگاه شهید حجت اسدی روح الله رستم پور، اظهار کرد: اردوی جهادی تابهار چابهار با هدف محرومیت زدایی از روز ۲۷ اسفند در منطقه چابهار روستاهای رمین و گلبهار آغاز به کار کرده است و جهادگران به مدت ۱۴ روز تا ۱۰ فروردین ماه در این مکان مستقر خواهند بود.
وی با اشاره به حوزههای فعالیت جهادگران عنوان کرد: تیم سلامت در دو بخش عمومی و تخصصی در این منطقه حضور دارند، متخصص کودکان به خاطر مشکلات کودکان و چشم پزشکی از آنجایی که بانوان کارهای سوزن دوزی و خیاطی انجام میدهند به صورت ویژه در حال خدمت رسانی هستند.
وی افزود: در بخش عمرانی نیز نیروهای جوان جهادگر در حال ساخت مدرسه هستند که امیدواریم با سرعت بالایی که در پیشرفت کار وجود دارد بتوانیم بخشهای مهم کار را تا پایان این دوره به پایان برسانیم.
رستم پور گفت: در ادامه اردو متخصصان دندانپزشکی، مامایی و پزشک زنان برای ارائه خدمات بهتر در منطقه حضور خواهند یافت.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با اشاره به اینکه الحمدالله مردم استقبال خوبی از تیم پزشکی داشته اند، تاکید کرد: وجود مشکلات مختلف در اطفال و برخی بیماریها که مردم این منطقه از آن رنج میبرند جای نگرانی دارد اما تلاش قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی این است که در این مدت بیشترین خدمات را به مردم ارائه کند.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه در راستای محرومیت زدایی نگاهی منصفانه و دغدغه مند به سرتاسر کشور دارد، اظهار کرد: بیش از ۷۵ درصد ظرفیت نیروهای جهادی قرارگاه صرف محرومیت زدایی در استان قزوین میشود همانطور که در طول سال ۹۹ این قرارگاه یک روز تعطیل نداشته و پیوسته در حال خدمت رسانی به مردم محروم استان بوده است.
رستم پور بیان کرد: حدود ۲۵ درصد از ظرفیت این قرارگاه جهادی صرف خدمت رسانی به مناطق خارج استانی میشود چراکه این مجموعه با توجه به پتانسیل بالایی که دارد خدماتی را به سرتاسر مناطق محروم ارائه میدهد که شاید از عهده سایر گروههای جهادی خارج است.
استان قزوین بیش از ۸۰۰ گروه جهادی دارد
این مسئول اشاره کرد: منطقه چابهار گروههای جهادی چندانی ندارد تا بتوانند کل منطقه را تأمین کنند اما در استان قزوین بیش از ۸۰۰ گروه جهادی وجود دارد که ثبت رسمی شده اند این در حالی است که یک درصد این ظرفیت در مناطقی مانند چابهار وجود ندارد تا برادران و خواهران این منطقه با عدالت بیشتری از خدمات جهادی بهره ببرند.
رستم پور خاطرنشان کرد: متخصصانی که در قزوین و تهران در سطح اردوهای جهادی در حال ارائه خدمت رایگان به محرومان هستند در منطقه چابهار وجود ندارد، متخصصی که در روستاهای دوردست الموت و بوئین زهرا ویزیت دارد در طول سال یکبار در این مناطق حضور پیدا میکند که بتوانیم با یک دید عادلانه سراسر ایران را ببینیم.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با اشاره به نگاه بلندمدت به عرصههای شناسایی شده برای خدمت رسانی گفت: با توجه به شناخت و اطلاعاتی که از هر منطقه پیدا میکنیم به طور معمول برنامه قرارگاه با ورود به هر منطقه با چشم انداز ۵ ساله درنظر گرفته میشود.
وی ادامه داد: تیم کارآفرینی قرارگاه به دنبال شناسایی پتانسیل و ظرفیتهای اشتغال زایی منطقه چابهار است و در همین راستا توجه زیادی به حوزه کشاورزی و دامپروری داریم تا با شناخت جغرافیایی منطقه و مشکل کمبود آب واریته های مقاوم به کم آبی را در این منطقه معرفی کنیم و آموزشهای لازم برای کشت این نوع محصولات داده شود.
چابهار تنها منطقه مستعد برای کشت زردچوبه در کشور است
رستم پور با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب برای احیای کشاورزی در منطقه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۵۰ هزار تن زردچوبه از مرز چابهار وارد کشور شده است در حالی که این منطقه تنها بخش مستعد کشور برای کاشت زردچوبه است، شناخت ظرفیتها و تلاش مضاعف برای تولید مانع خروج ارز از کشور خواهد شد.
وی ابراز کرد: در این اردو بیش از ۸۰ جهادگر حضور دارند، تیم پزشکی قرارگاه با توجه به خستگی دوران کرونا و با توجه به اینکه در این مدت با انجام تستهای کرونا کمک خوبی برای شبکه بهداشت استان بوده اند با این حال از مرخصی ایام نوروز خود استفاده کرده و در این دوره اردوی جهادی شرکت کرده اند.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی با اشاره به روحیه جهادی در جوانان گفت: افراد در این دوره تفریحات خانوادگی و دید و بازدید را کنار گذاشتند چراکه دغدغه خدمت دارند و مفید بودن در این فضا برای جوانان جهادی بسیار باارزش است.
وی افزود: یک نیروی مؤمن و انقلابی از وظایف خود میداند که خدمتگزار مردم باشد چراکه خدمتگزاری از شرایط زمینه ساز ظهور است و از طرفی خدمت کردن موجب خودسازی میشود.
این مسئول با اشاره به حضور برخی جهادگران در عرصه خدمت رسانی به صورت خانوادگی و همراه کردن فرزندان در این فضا اظهار کرد: برخی اوقات از خانوادهها میشنویم که ما در تربیت یک بچه مانده ایم چطور میتوانیم توصیه به فرزندآوری را بپذیریم؛ رهبر معظم انقلاب در بحث تربیت فرزند تعبیر بسیار زیبایی دارند ایشان میفرمایند که ما قرار نیست بچه را تربیت کنیم بلکه ما باید محیط خانه را تبدیل به محیطی تربیتی کنیم درواقع وقتی محیط خانه تربیتی شد فرقی نمیکند چند فرزند در این فضا باشند چراکه در این فضای سالم و صحیح تربیت درست اتفاق خواهد افتاد و این بچهها هستند که یکدیگر را تربیت میکنند.
رستم پور خاطرنشان کرد: وقتی نوعروس و داماد در جمع جهادی ما حضور دارند قطع یقین در آینده فرزندان این خانواده نیز رویکرد جهادی خواهند داشت و دغدغه خدمت به مردم را اولویت زندگی خود میدانند.
وی با اشاره به اینکه برکات زیادی در اردوهای جهادی وجود دارد، یادآورشد: شاید برخی این شبهه را مطرح کنند که کارهای جهادی و سازندگی با گذشت بیش از ۴۰ دهه از عمر انقلاب کمرنگ شده است اما در این مسیر ما همواره شاهد رشد و آرمان خواهی نسل سوم و چهارمیهای انقلاب بوده ایم.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی بیان کرد: در حال حاضر در اردوی تابهار، چابهار نوجوان ۱۵، ۱۶ ساله در بین ماست به واقع امروزه افرادی پرچم جمهوری اسلامی ایران را به دست گرفته اند که ۳۰ سال بعد از انقلاب به دنیا آمده و شاید خیلی از چیزها را با چشم خود ندیده اند و همه اینها از نشانههای رشد انقلاب و پیشرفت به سمت و سوی عدالت خواهی است.
نظر شما