پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۳۰

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

کرونا را در نوروز فراموش نکنیم/ ویروس در کمین است

کرونا را در نوروز فراموش نکنیم/ ویروس در کمین است

مشهد - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم باید در ایام نوروز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مراقب بیماری کرونا باشند چرا که این بیماری همچنان در بین ما وجود دارد.

مهدی قلیان اول در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ایام نوروز و تعطیلات بیان کرد: با توجه به ایام نوروز آمار دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی افزایش پیدا کرده است، اما مردم باید در این ایام مراقب بیماری کرونا باشند چرا که این بیماری همچنان در بین ما وجود دارد، لذا مردم باید همچنان دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را در ایام نوروز رعایت کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درست است که به لحاظ رنگ بندی کرونایی استان خراسان رضوی هنوز به رنگ‌های نارنجی و قرمز تغییر پیدا نکرده اما باید در این ایام مراقب رفتارهای خود باشیم تا وضعیت استان به رنگ‌های قرمز و نارنجی تغییر پیدا نکند چرا که تغییر رفتار در ایام نوروز در برخی استان‌ها نشان داده کوچک‌ترین بی احتیاطی باعث روند صعودی ابتلاء به کرونا شده و رنگ برخی استان‌ها و شهرستان‌ها از وضعیت زرد و آبی به قرمز و نارنجی تغییر کرده است.

وی افزود: اگر مردم در این ایام رفتار پرخطر داشته باشند و بیماری کرونا را با رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و عدم فاصله‌گذاری اجتماعی فراموش کنند در روزهای آینده متأسفانه با شرایط نامناسبی روبرو خواهیم شد و ممکن است آمار مراجعان سرپایی و موارد بستری بیماران کرونایی روند صعودی پیدا کند.

کد خبر 5175023

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha