پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

جزئیات آتش سوزی گسترده در اهواز/۱۰۰ درخت نخل آتش گرفتند

جزئیات آتش سوزی گسترده در اهواز/۱۰۰ درخت نخل آتش گرفتند

اهواز - مدیرعامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز از آتش سوزی ۱۰۰ نخل درخت در یکی از روستاهای اهواز و جلوگیری از آتش گرفتن ۷۰۰ نخل توسط آتش نشانان خبر داد

ابراهیم قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعت ۱۷ امروز وقوع آتش سوزی در روستای مگتوع (جاده اهواز خرمشهر، نزدیک ام الطمیر) به مرکز عملیات آتش نشانی اهواز گزارش شد.
وی افزود: ۱۵ خودروی اطفای حریق و بیش از ۶۰ نیرو در این عملیات سخت حضور داشتند؛ عملیات اطفای حریق در این روستا بیش از سه ساعت به طول انجامید.
مدیرعامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز با اشاره به آتش سوزی بیش از ۱۰۰ درخت نخل تصریح کرد: در این عملیات از سرایت آتش به بیش از دو هزار هکتار اراضی کشاورزی و همچنین ۷۰۰ نفر نخل جلوگیری شد.
قنبری خبر داد: در این عملیات همچنین از سرایت آتش به بیش از ۳۰ هزار لیتر گازوئیل که جنب ایستگاه پمپاژ روستا قرار داشت نیز جلوگیری شد.
وی با اعلام پایان عملیات اطفای حریق گفت: گرما و آتش زدن اراضی کشاورزی عامل بروز این حادثه گسترده بود و از تمامی مردم به خصوص کشاورزان درخواست داریم که از آتش زدن نیزارها و اراضی کشاورزی خودداری کنند چون وزش باد باعث سرایت آتش به اماکن می‌شود.
کد خبر 5211461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha