پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۳۱

الکاظمی:

عراق به روابط خود با ایران افتخار می کند

عراق به روابط خود با ایران افتخار می کند

نخست وزیر عراقی با اشاره به اینکه عراق حیاط خلوت هیچ کشوری نیست، افزود: بغداد به روابط خود با تمامی کشورها از جمله اردن، مصر، ترکیه، عربستان سعودی و ایران افتخار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق در سخنانی به مناسبت عید فطر، به طور رسمی از عدم کاندیداتوری خود در انتخابات پارلمانی پیش رو خبر داد.

وی افزود:دولت به قول خود برای اجرای انتخابات زودهنگام و پاک و مستقل عمل کرد و به قول خود در مقابل مردم در خصوص عدم مشارکت در انتخابات یا حمایت از حزب یا شخصی وفاداریم.

نخست وزیر عراق همچنین گفت که انتخابات در دهم اکتبر برگزار می‌شود و دولت وی تمام تلاش خود را برای برگزاری انتخابات انجام خواهد داد.

الکاظمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که عراق حیاط خلوت هیچ کشوری نیست و دولت به روابط خود با تمامی کشورها از جمله اردن، مصر، ترکیه، عربستان سعودی و ایران افتخار می‌کند.

او سفر پاپ به عراق را نیز انعکاسی از سیاست خارجی موفق دولت دانست و در خصوص پرونده‌های اقتصادی نیز گفت که بازگشایی گذرگاه «عرعر» با عربستان، امضای توافقات تجاری با اردن و اجرای توافقات با چین و افتتاح راه‌آهن گذرگاه مرزی شلمچه با همکاری ایران بخشی از موفقیت‌های اقتصادی دولت وی است.

کد خبر 5211553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
      0 0
      راه آهن شلمچه بصره گل ارتباطی ریلی از شرق و شمال آسیا به غرب است !!! درآمد ترانزیتی و صادراتی از این مسیر بالاخص از سمت کشورهای محصور در خشکی آسیایی و ابرکشورهای شرق آسیا که تمایل به ارسال محصولات با سرعت بالاتر و قیمت منتاسب تر به غرب آسیا و عراق را دارند!!! به شدت افزایش می یابد انشاالله انشاالله!