پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

کارشناس امور امنیتی عراقی:

افرایش اقدامات تروریستی در عراق/ برخی نامزدها ترور خواهند شد

افرایش اقدامات تروریستی در عراق/ برخی نامزدها ترور خواهند شد

کارشناس عراقی امور امنیتی درباره تلاشهای سیاسی و آمریکایی به منظور دور کردن حشد شعبی از مرز عراق با سوریه هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، امیر عبدالمنعم کارشناس عراقی امور امنیتی امروز چهارشنبه درباره تلاشهای سیاسی و آمریکایی به منظور دور کردن حشد شعبی از مرز عراق با سوریه هشدار داد و هدف از آنرا ایجاد روزنه در مرز به منظور تضمین ورود سرکرده های داعش از اردوگاه الهول سوریه به داخل عراق دانست.

وی افزود: طرحی با نظارت آمریکا در حال مهیا شدن است که از سوی برخی مزدوران در داخل عراق اجرا می شود و هدفش فراهم آوردن بستر مناسب برای تروریستهایی است که در اردوگاه الهول در سوریه قرار دارند تا وارد عراق شوند.

این کارشناس عراقی تاکید کرد: طرح ورود سرکرده های تروریستی به عراق از سوی آمریکا اجرا می شود.

وی افزود: تلاشهای واشنگتن و متحدانش برای دور کردن حشد شعبی از نوار مرزی به منظور ایجاد روزنه برای وارد کردن سرکرده های داعش است.

عبدالمنعم گفت: در دوره آتی به ویژه قبل از انتخابات اقدامات تروریستی افزایش پیدا خواهد کرد و مراکز انتخاباتی مورد حمله واقع خواهد شد و برخی نامزدها ترور خواهند شد و بعید نیست که تروریستها بر برخی مناطق مسلط شوند.

کد خبر 5226427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha