پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹

استاندار خوزستان تأکید کرد؛

آماده‌سازی تمهیدات و مقدمات برگزاری انتخابات در خوزستان

آماده‌سازی تمهیدات و مقدمات برگزاری انتخابات در خوزستان

اهواز- استاندار خوزستان گفت: همه تمهیدات و مقدمات کار برای افزایش تعداد شعب، رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، آماده کردن عوامل مختلف، امکانات و زمان انتخابات در این استان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی عصر امروز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی شهرستان هندیجان اظهار کرد: اتکا به رأی مردم برای نظام بسیار مهم است و حضور مردم در انتخابات را مقوله دفاع از نظام می‌دانیم؛ همچنین امام (ره) بر برگزاری انتخابات تأکید فراوانی داشتند و در نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در اولین ماه سال بعد هم انتخابات برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی سالانه انتخابات برگزار شده است، تصریح کرد: حضور مردم در انتخابات یک اصل برای نظام جمهوری اسلامی تلقی می‌شود و پایه قدرت است.

استاندار خوزستان امید است که امسال نیز همه مردم با شور و شوق پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند، تأکید کرد: مسئولان و مجریان برگزاری انتخابات کاملاً بی‌طرف هستند و موفقیت هر کدام از کاندیداها برای ما تفاوتی ندارد.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: تمام تمهیدات و مقدمات کار برای افزایش تعداد شعب، رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، آماده کردن عوامل مختلف، امکانات و زمان انتخابات در استان خوزستان انجام شده است و امید است که با قدرت و شوکت انتخابات برگزار شود.

وی خبر داد: زمان آغاز انتخابات یک ساعت جلوتر آمده است و رأی‌گیری از ساعت هفت صبح آغاز می‌شود و در صورت لزوم با مجوز وزیر کشور تا ساعت دو بامداد روز بعد تمدید خواهد شد.

کد خبر 5231818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha