پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲

استاندار بوشهر:

اقتصاد دریا محور در استان بوشهر تقویت می‌شود

 اقتصاد دریا محور در استان بوشهر تقویت می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر با اشاره به اهمیت استفاده از دریا به عنوان ظرفیتی بزرگ در استان گفت: اقتصاد دریا محور در استان بوشهر تقویت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح یکشنبه در نشست با مدیران قرارگاه خاتم الانبیا در حوزه نفت و گاز اظهار داشت: رشد و توسعه شرکت صدرا برای توسعه و اشتغال در استان بوشهر حیاتی است.

وی اضافه کرد: یکی از راهکارهای تقویت اقتصاد دریا محور که از برنامه‌های مهم در استان است، توجه به مسائل و مشکلات شرکت صدرا است.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: با توجه به تصویب ایجاد منطقه آزاد بوشهر، شرکت صدرا باید هوشمندانه از این ظرفیت جدید برای رونق فعالیت‌های خود استفاده کند.

وی افزود: با توجه به ظرفیت جدید ایجاد شده در بندر بوشهر، اخیراً یک کشتی با ظرفیت ۳۱ هزار و ۵۰۰ تن در بندر بوشهر پهلو گرفت که در تاریخ فعالیت بندر بوشهر بی سابقه بوده است.

گراوند ادامه داد: شرکت صدرا یک ظرفیت خاص و مهم برای تولید، اشتغال در کشور است و استان بوشهر آمادگی لازم برای کمک به این شرکت را دارد.

وی تاکید کرد: کارگروهی متشکل از دستگاه‌های اجرایی استان برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مختلف حقوقی و اداری شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا در بوشهر تشکیل شود.

کد خبر 5240051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha