پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲

واشنگتن مدعی شد؛

قطعنامه اخیر درباره سوریه نتیجه تعامل بایدن و پوتین است

قطعنامه اخیر درباره سوریه نتیجه تعامل بایدن و پوتین است

دولت واشنگتن با ابراز خوشبینی نسبت به تعامل مستقیم سران آمریکا و روسیه، تصویب قطعنامه کمک های بشردوستانه به سوریه را مصداق این تعامل عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، یک مقام وابسته به دولت آمریکا با اشاره به تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل درباره سوریه، گفت: استنباط ما این است که تعامل سران آمریکا و روسیه که مبتنی بر گفتگوی آنها در نشست ژنو است؛ صدور این قطعنامه را عملی ساخت. بنابراین ما معتقدیم که این اقدامی منتج از تماس بین روسای جمهور و تاثیر واقعی ارتباط شخصی آنها و صحبت هایشان در نشست ژنو است.

پیشتر در روز جمعه شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه ای در رابطه با کمک های بشردوستانه در مرزهای سوریه را تصویب کرد که پیش نویس آن برای اولین بار با تلاش های مشترک روسیه و آمریکا تهیه و تنظیم شده بود.

این در حالی است که روز گذشته «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» همتای روس او گفتگویی تلفنی درباره امنیت سایبری داشتند.

بایدن در رابطه با این تماس مدعی شد: گفتگوها خوب پیش رفت و من خوش بین هستم.

تماس تلفنی روز جمعه بین جو بایدن و ولادیمیر پوتین، اولین تماس بین این دو پس از نشست ژنو در ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) بود. آنها در این تماس درباره شرایط فعلی دورنمای گسترش بیشتر روابط دوجانبه، مسائل ثبات راهبردی و امور بین المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

کد خبر 5254310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha